Unde va avea loc Târgul de Sfântul Apostol Andrei - 2022. Primăria caută organizator
Foto: Facebook - Primăria Galați

Unde va avea loc Târgul de Sfântul Apostol Andrei - 2022. Primăria caută organizator
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Chiar dacă Zilele municipiului Galați se sărbătoresc în iunie, gălățenii vor avea parte de evenimente și la finele acestei luni. Primăria Galați a pus la bătaie un contract de 110.000 de lei fără TVA pentru organizarea evenimentului „Târgul de Sfântul Apostol Andrei” – 2022. Ofertele sunt așteptate până pe 17 noiembrie 2022, iar criteriul de atribuire este „prețul cel mai scăzut”.

Târgul ar urma să fie organizat în perioada 30 noiembrie - 4 decembrie 2022, în Grădina Publică, și se dorește a fi un eveniment prilejuit de sărbătoarea închinată Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul orașului Galați, și totodată un eveniment care să marcheze trecerea către sezonul de iarnă. Târgul va cuprinde acțiuni cultural-artistice cu tematică tradițională / meșteri populari, spectacole de muzică și dansuri populare.

Vor participa maximum 35 de meșteri populari cărora li se vor pune la dispoziție căsuțe de lemn, decorate cu lumini, globuri și cetină de brad. Organizatorul va trebui să asigure scenă acoperită, sistem de sunet și lumini și toate echipamentele și utilitățile necesare unui asemenea eveniment.

 

Citit 3431 ori Ultima modificare Luni, 14 Noiembrie 2022 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.