Descindere a Protecției Consumatorilor la City Campus

Descindere a Protecției Consumatorilor la City Campus
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Vineri, 11 noiembrie, în urma unei reclamaţii, restaurantul City Campus, aparţinând Pep&Riz SRL, a fost verificat de comisarii de la Protecția Consumatorului - CJPC Galați, conform unui comunicat primit la redacție. 

Cu această ocazie, pentru neregulile constatate, comisarii CJPC Galaţi au aplicat o amendă contravențională în valoare de 3.000 de lei, avertisment, dar și oprirea temporară a prestării serviciilor, până la remedierea deficiențelor, mai exact oprirea definitivă de la utilizarea pentru prepararea mâncărurilor a produselor alimentare neconforme.

În fapt, abaterile constatate sunt legate de folosirea unor condiții de păstrare a produselor alimentare total necorespunzătoare din punct de vedere igienico-sanitar (agregate frigorifice neigienizate, cu rugină, impurităţi, praf etc.), pavimente neigienizate, nerespectarea temperaturii de depozitare pentru ingredientele utilizate la prepararea mâncărurilor, existenţa unor practici comerciale incorecte folosind pentru denumirea unor produse alimentare un nume necaracteristic produsului ori precizarea unor ingrediente care, de fapt, nu există în produs.

Reverificările efectuate luni, 14 noiembrie, au condus la redeschiderea restaurantului, potrivit sursei citate, evident urmare remedierii deficiențelor.

Citit 867 ori Ultima modificare Luni, 14 Noiembrie 2022 12:22

1 comentariu

 • postat de Cristi
  Luni, 14 Noiembrie 2022 13:03
  86.34.187.***
  Restaurante de ,,Galati''! Nu era reclama cu Galatiul pe harta culinara a celor mai bune restaurante?! Ce gluma proasta! La orice control gasesti nereguli, doar sa nu controlezi ca atunci toti sunt buni si noi cu dureri de burta.
  0
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.