Distracția începe din 30 noiembrie 2022. Sărbători pline de evenimente

Distracția începe din 30 noiembrie 2022. Sărbători pline de evenimente
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Începând din 30 noiembrie 2022, gălățenii vor avea parte de spectacole, patinoar în aer liber, carusel, târguri tradiționale, concurs de împodobit brazi, paradă militară, cadouri pentru copii, întâlniri cu Moș Crăciun, precum și de numeroase momente artistice. Primăria municipiului Galați a făcut public programul câtorva dintre acțiunile care vor avea loc în perioada următoare la Galați cu prilejul Sărbătorii Sfântului Apostol Andrei, Zilei Naționale a României și a Sărbătorii Crăciunului.

„Târgul de Sfântul Apostol Andrei”

Evenimentul se va desfășura în perioada 30 noiembrie - 4 decembrie 2022 în Grădina Publică. Este prilejuit de sărbătoarea închinată ocrotitorului spiritual al orașului și totodată marchează trecerea către sezonul sărbătorilor de iarnă. „Atmosfera tradiţională românească va fi întreținută de 35 de artizani şi meşteri populari specializaţi în olărit, confecționarea iilor, a lumânărilor, a lânei împâslite, aranjamente florale, pictură naivă, pielărie şi cojocărie, cioplirea lemnului, sculptura icoanelor, accesorii şi costume populare. Mai mult, în fiecare seară vor fi spectacole de muzică populară”, transmite municipalitatea. Pentru acest eveniment, în urma licitației publice, Primăria municipiului Galați va aloca suma de 109.900 de lei, oferta declarată câștigătoare fiind cea depusă de către firma Procesor Tech.

„Orășelul lui Moș Crăciun”

Evenimentul se va desfășura în perioada 30 noiembrie 2022 – 7 ianuarie 2023 în centrul orașului, în zona „Spicu”. „Vor fi o serie de activităţi atractive care celebrează Crăciunul. Vor fi activități distractive pentru copii (carusel, maşinuţe electrice, Atelierul lui Moș Crăciun, patinoar, concurs de împodobit brazii etc.), gustări tradiționale și daruri de sărbători. Iar de Anul Nou va fi un show festiv”, promite Primăria. Pentru acest eveniment, în urma achiziției publice, Primăria municipiului Galați va aloca suma de 180.000 de lei, oferta declarată câștigătoare fiind cea depusă de către firma Autentic Tehnology & Events.

1 Decembrie - Ziua Națională a României va cuprinde paradă militară, precum și momente artistice pe Bulevardul Brăilei, în zona parcului din Țiglina.

„Serbările de Sfântul Andrei” vor avea loc în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie pe Faleza Superioară a Dunării și vor cuprinde spectacole și un târg.

 

Citit 6074 ori Ultima modificare Joi, 24 Noiembrie 2022 14:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.