Gălăţeanca Anastasia Budeşteanu, semifinalistă la „Vocea României”

Gălăţeanca Anastasia Budeşteanu, semifinalistă la „Vocea României”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Gălăţeanca Anastasia Budeşteanu a trecut cu brio de prima ediţie live a competiţiei "Vocea României" şi, graţie voturilor publicului, s-a calificat în semifinala care va avea loc vineri, 16 decembrie 2022, în direct la Pro TV.

"Este cea mai mare scenă pe care am cântat până acum. Sunt foarte onorată și recunoscătoare pentru această șansă!", mărturisea Anastasia Budeșteanu, singura gălățeancă rămasă în competiție la "Vocea României", înainte de prima ediţie live a concursului.

"Anastasia e o fire foarte sensibilă și am vrut să-i pun în valoare această latură", a explicat antrenorul Denis Roabeş - "The Motans" de ce i-a ales piesa "Ne Me Quitte Pas", pentru prima etapă live de la "Vocea României" 2022. Iar Anastasia a dus emoţia şi trăirea din voce până la lacrimi, oferind un moment de excepţie.

"Anastasia, tare bine îţi stă să cânţi piese de genul acesta. A fost un moment cu totul emoţionant. Şi aş vrea, de data asta, să remarc implicarea lui Denis şi dragostea lui faţă de voi toţi. Mă uitam la tine cum îl priveai şi îi mulţumeai cântând", a spus Theo Rose.

Tudor Chirilă a ţinut să fie "băiatul rău" şi să arate că la "Vocea României" există piese care impun o combinaţie puternică între teatru și voce. Şi că piesa "Ne Me Quitte Pas" cere un anumit tip de maturitate şi o experienţă de viaţă, pentru că nu e vorba doar despre durerea de a fi părăsit, ci despre frica de singurătate: "Îţi stă foarte bine, într-adevăr, să cânţi piesa asta, a mers bine vocea ta cu armonice frumoase, eu însă un pic, un pic nu te-am crezut", i-a spus Anastasiei.

"Interpretarea ta a fost delicată, frumoasă, una potrivită vârstei tale şi experienței tale de viață", a argumentat Smiley, apreciind momentul Anastasiei.

"Anastasia, pentru mine ai fost impecabilă, minunată. Pentru mine ai strălucit şi sper că ai făcut acelaşi lucru pentru cei de-acasă", a fost opinia lui Denis, din a cărui echipă face parte gălăţeanca.

Publicul a fost de partea Anastasiei şi i-a votat numele pe https://voteazavocea.protv.ro sau prin SMS, la 1264 (tarif 0,48 TVA inclus). Votul publicului va conta şi vinerea viitoare, în semifinalele live.

"Promit să vă transmit în continuare emoţii", a spus semifinalista din Galaţi.

Citit 1309 ori Ultima modificare Luni, 12 Decembrie 2022 00:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.