Cutia lui Moș Crăciun, la poșta centrală din Galați

Cutia lui Moș Crăciun, la poșta centrală din Galați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Toți copiii din Galați sunt așteptați în această săptămână la Oficiul Poștal nr. 1 din Galați, în centrul orașului, unde poștașii gălățeni au hotărât să-i dea o mână de ajutor lui Moș Crăciun. Ei au amenajat un colț dedicat tuturor copiilor, unde vor fi strânse – și apoi, expediate spre Laponia – toate scrisorile adresate de cei mici lui Moș Crăciun.

Vineri, la primele ore ale dimineții, la Oficiul Poștal nr. 1 din Galați, din strada Gen. Iacob Lahovary nr. 6, au venit elevii clasei pregătitoare A, de la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Galați, însoțiți de profesoara Florentina Olaru.

Ei au fost primii copii gălățeni care și-au expediat scrisorile cu dorințe către Moș Crăciun cu ajutorul poștașilor gălățeni, nu înainte de a-i încânta pe cei prezenți cu câteva colinde. La eveniment a participat și doamna Vera Crăciun, membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Literatura pentru Copii și Tineret - București, colegă a poștașilor gălățeni, proaspăt pensionară.

Cutia poștală a lui Moș Crăciun așteaptă să fie umplută cu scrisorile copiilor din Galați până vineri, 23 decembrie, la Oficiul Poștal nr. 1.

Citit 870 ori Ultima modificare Luni, 19 Decembrie 2022 11:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.