Un gălățean și-a luat viața pentru că a pierdut la păcănele

Un gălățean și-a luat viața pentru că a pierdut la păcănele
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Un incident deosebit de grav s-a petrecut miercuri seară, pe o stradă din Galați, un bărbat în vârstă de 36 de ani recurgând la un gest extrem cu câteva zile înainte de Crăciun. Tânărul a fost găsit pe stada Anghel Saligny, în apropierea sediului Ecosal, cu o rană adâncă în zona pieptului provocată cel mai probabil de un cuțit.

La fața locului a fost solicitat un echipaj de ambulanță, medicii fîcând eforturi mari ca să-l resusciteze. În ciuda manevrelor la care a fost supus zeci de minute, bărbatul a murit, iar polițișții au intrat pe fir, deschizând o anchetă pentru a stabili circumstanțele care au dus la decesul tânărului.

Potrivit primelor informații, bărbatul, care lucra ca agent de pază, pierduse salariul la jocurile de noroc și, de supărare, s-ar fi înjunghiat cu un cuțit.

Citit 6895 ori Ultima modificare Luni, 09 Ianuarie 2023 22:37

1 comentariu

 • postat de Un fost politist
  Joi, 22 Decembrie 2022 14:02
  188.26.59.***
  Desfiintati si inchideti aceste golanii care au distrus si inca distrug familii , nenorocind mai cu seama tinerii, imbogatind niste snapani, majoritatea interlopi, fiindca se stie ca singurii care castiga constant, sunt ticalosii ce le detin, in rest, toata lumea pierde, exceptand o momeala, doua ce e ,, lasata,, pentru a atrage fraerii.
  Este stiut ca in spatele acestora sunt oameni influenti, partasi cu interlopii, dar trezitiva si desfiintati aceste nenorociri, ce distrug familii si nu numai.
  2
  54
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.