Un șofer beat a intrat într-un microbuz cu 10 persoane

Un șofer beat a intrat într-un microbuz cu 10 persoane
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un șofer beat, în vârstă de 28 de ani, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un microbuz, condus de un șofer în vârstă de 50 de ani, care venea pe contrasens. Accidentul a avut loc luni, 16 ianuarie, pe DJ251, în localitatea Cuza Vodă, și din fericire s-a soldat doar cu pagube materiale.

Polițiștii de la fața locului au stabilit că șoferul, de 28 de ani, în timp ce conducea pe DJ 251, în localitatea Cuza Vodă, din direcția Pechea către comuna Slobozia Conachi, ar fi pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un microbuz, care transporta 10 călători, fiind condus regulamentar de un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Galați.

În urma impactului, au rezultat pagube materiale la ambele autovehicule, iar la testarea alcoolscopică a celor doi conducători auto, rezultatul a fost pozitiv în cazul bărbatului de 28 de ani, fiind indicată valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În consecință, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citit 767 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Februarie 2023 00:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.