Pieton lovit mortal în timp ce traversa strada

Pieton lovit mortal în timp ce traversa strada
Foto IPJ Galați
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Un pieton în vârstă de 47 de ani și-a pierdut viața după ce a fost acroșat de o mașină, condusă de un șofer de 35 de ani, pe un drum din nordul judeţului.

Poliția a fost sesizată telefonic, prin intermediul unui apel la 112, cu privire la faptul că pe DN 24, în interiorul localității Berheci, din judeţul Galați, a avut loc un eveniment rutier soldat cu decesul unei persoane. La fața locului, polițiștii au stabilit că un șofer din Iași, în timp ce îşi conducea mașina pe DN 24, având direcția de deplasare dinspre municipiul Bârlad către municipiul Tecuci, a surprins și accidentat, în localitatea Berheci, la km 33 + 100, un bărbat de 47 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii în mod neregulamentar.

Echipajul de la Ambulanță sosit la fața locului a constatat decesul pietonului, care a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Galați, în vederea efectuării necropsiei.

Șoferul deține permis de conducere valabil, iar rezultatul testării alcoolscop a fost negativ. Conducătorul auto a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a se stabili împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.

Citit 3097 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Ianuarie 2023 12:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.