„Curs de fantomodele”, o comedie de neratat

„Curs de fantomodele”, o comedie de neratat
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Secția de Revistă și baletul Teatrului Național de Operă și Operetă ”Nae Leonard” Galați vă invită sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 18,30, la ”Curs de fantomodele”, un spectacol dinamic, modern și efervescent, deopotrivă, în regia îndrăgitului actor Paul Buța.

În ”Curs de fantomodele”, muzica și dansul se îmbină energic pentru a reflecta lumea manechinelor, care ajung să interpreteze în mod eronat termenul de frumusețe. Scenografia spectacolului îi aparține Lăcrămioarei Dumitrașcu, o artistă din Constanța apreciată pentru inventivitate și creativitate, ale cărei realizări deosebite se pot vedea pe scenele teatrelor din întreaga țară.

Coregrafia poartă semnătura bine-cunoscutului coregraf Edi Stancu, iar orchestrația muzicală îi aparține maestrului Nicolae Mantu. Sunt prezentate patru stiluri diferite: musical, burlesque, funk-jazz, iar, în final, este adus cu mândrie, folclorul românesc. Ritmurile variate, momentele de virtuozitate și schimbările constante fac din acest spectacol o adevărată provocare pentru întreaga echipă.

Citit 5649 ori Ultima modificare Vineri, 20 Ianuarie 2023 12:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.