Unde se oprește curentul electric, de luni

Unde se oprește curentul electric, de luni
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În perioada 6-10 februarie, lucrările programate de Distribuție Energie Electrică România impun, la fel ca în săptămânile precedente, opriri ale furnizării energiei electrice în localități din județul Galați.

În satele Munteni și Matca, vor fi opriri ale curentului electric în fiecare zi a perioadei menționate, câte 8 ore pe zi (8,30-16,30).

Și în satul Cișmele (comuna Smârdan), curentul va fi oprit în fiecare zi de luni până vineri, dar în zone diferite de la o zi la alta. Durata întreruperilor va fi, în medie, de 7 ore pe zi. În satul Smârdan vor fi întreruperi numai marți și miercuri, în zona stadionului la deal, respectiv, zona Derpan spre Galați, câte 6 ore zilnic.

Joi, 9 februarie, curentul va fi tăiat programat și în satul Foltești, în zona primăriei, bisericii DJ și în spatele SMA (de la 9,00 la 13,00), precum și în zona centru și spre vest (între 12,00 și 15,00).

Toate acestea sunt întreruperi pentru efectuarea unor lucrări programate de către DEER – Sucursala Galați. Dacă viscolul va provoca alte întreruperi, acestea sunt din altă „poveste”.

Citit 5639 ori Ultima modificare Marți, 07 Februarie 2023 21:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.