O explozie de culori vă așteaptă în Grădina Publică (FOTO)

O explozie de culori vă așteaptă în Grădina Publică (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Orașul Galați, pe lângă părțile care nu arată așa cum ne-am dori să arate, și anume cele neîngrijite, are și câteva locuri frumos amenajate și pline de flori, care tocmai pot fi admirate acum în toată splendoarea lor. Dacă vreți să vă umpleți sufletul de frumos, în Grădina Publică, unul dintre cele mai mari parcuri din orașul nostru, spațiul verde vă așteaptă cu flori minunate de primăvară, lalele, dar nu numai, care vă îmbie în toate culorile curcubeului. 

Parcul a început în sfârșit să arate ca o grădină de primăvară, iar înflorirea plantelor de sezon transformă peisajul într-unul de poveste, numai bun pentru o plimbare care să ne regenereze energia. Pe 18 aprilie 2023, la ora 11,00, destui gălățeni de toate vârstele veniseră în Grădina Publică să admire florile și să le fotografieze. Dacă vreți să vă petreceți frumos o oră alături de familie sau prieteni, o plimbare pe aleile parcului să vă bucurați de frumusețea florilor poate fi opțiunea perfectă.

Citit 2408 ori Ultima modificare Marți, 18 Aprilie 2023 13:42

2 comentarii

  • postat de Ursus
    Miercuri, 19 Aprilie 2023 07:23
    193.231.148.***
    Gradina publica arata superb, gratie aranjamentelor florale. Totusi, mai sunt si alte parcuri, care sunt tot ale orasului si nu au parte de nici o atentie. De exemplu, parcul Rizer, care acum cativa ani arata cel putin rezonabil, acum pare complet abandonat! Ce-i drept, are in mijloc ruinele ctitor
    0
    0
  • postat de Domnule jurnalist..
    Marți, 18 Aprilie 2023 13:58
    194.34.105.***
    la habarniștii aia din Primărie , sa le faceți o schița un desen ,la cum se poate ajunge la Gradina Publica.
    Unii dintre ei si nu știu ca exista așa ceva , la cat sunt de "preocupați" de modernizarea acestei zone din Galați !!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.