Atac cu furci și securi la o stână din Galați. Unul dintre agresori s-a sinucis

Atac cu furci și securi la o stână din Galați. Unul dintre agresori s-a sinucis
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Tată și fiu ajunși la spital, în urma scandalului

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, s-a spânzurat în urma unei altercații în care doi bărbați, tată și fiu, în vârstă de 27, respectiv, 55 de ani, au ajuns la spital după ce au primit mai multe lovituri cu un cuțit, o furcă și o secure. Ceilalți doi agresori, în vârstă de 37 și 19 ani, au ajuns după gratii.

Conflictul ar fi izbucnit în seara de 29 aprilie, atunci când trei bărbați, în vârstă de 19, 35 și 37 de ani, s-ar fi dus, cu mașina, la o stână din zona satului Roșcani, care aparținea familiei agresate, și la care se aflau la acel moment tatăl și cumnatul bărbatului de 27 de ani. Totul ar fi pornit de la un conflict verbal dintre cumnat și șoferul mașinii venite la stână, în vârstă de 37 de ani, conflict pe care cumnatul, de 28 de ani, a încercat să îl încheie fugind în mașina sa, cu intenția de a părăsi stâna. Cel de-al doilea bărbat l-a urmat și i-a tăiat cauciucurile mașinii, pentru a-l opri, amenințându-l totodată cu acte de violență, însă din fericire acesta a reușit să fugă.

Tată și fiu, bătuți cu furca și securea

După fuga bărbatului atacat, agresorul de 37 de ani și cei doi prieteni ai săi și-au vărsat furia pe bărbatul de 27 de ani, lovindu-l cu o furcă, o secure și un cuțit, obiecte pe care și le-au însușit chiar de la stâna victimei. În momentul în care tatăl a încercat să intervină pentru a-și salva băiatul, agresorii i-au aplicat și acestuia o corecție zdravănă, lovindu-l în mod repetat peste picioare, și fugind ulterior de la fața locului.

În urma altercației, cei doi au fost preluați de un echipaj medical de la ambulanță și au fost transportați la Spitalul Orășenesc Târgu Bujor, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma activităților investigative și de cercetare, s-a aflat identitatea celor implicați, fiind vorba despre un bărbat de 37 de ani din Oancea, un bărbat din comuna Vlădești, de 35 de ani, și un tânăr, în vârstă de 19 ani, din localitatea Foltești, stabilit în Galați fără forme legale.

Un agresor s-a spânzurat, ceilalți doi sunt în arest

La doar o zi distanță de la comiterea faptei, speriat probabil de consecințele penale ale faptelor proaspăt săvârșite, bărbatul de 35 de ani a fost găsit spânzurat de grinda casei sale, din comuna Vlădești. Echipajul de la ambulanță care a sosit la fața locului a constatat decesul, iar cadavrul a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Galați, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

De asemenea, în noaptea de 1 spre 2 mai 2023, după audierea celor doi suspecți rămași și după administrarea materialului probator, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Galați. După prezentarea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor și ulterior la Judecătoria Târgu Bujor, față de cei doi bărbați a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Citit 7257 ori Ultima modificare Luni, 15 Mai 2023 09:34

4 comentarii

  • postat de eu
    Joi, 04 Mai 2023 09:46
    86.124.202.***
    Subumani ! Din păcate, ies din pădure și umblă și prin zonele locuite ! Asta este consecința lipsei de educație
    0
    0
  • postat de marr
    Miercuri, 03 Mai 2023 22:32
    86.124.203.***
    Ramanem fara solutii .
    Nu ne mai auzim unii pe altii , ne incrancenam pe tot felul de chestii pana la crima/sinucidere .
    Intreaga Societate e cuprinsa de o tacere-anxietate ...precum cea dinaintea unei Eruptii .
    0
    0
  • postat de Gigel
    Miercuri, 03 Mai 2023 21:08
    5.13.147.***
    Romania ciobanizata, din pacate ajung specimene destea si prin oras.
    0
    0
  • postat de România sălbatică, expansiune
    Miercuri, 03 Mai 2023 19:16
    109.166.134.***
    Pe fondul sărăciei, lipsei de educație, viața sălbatică a cuprins, după 33 de ani, România. Se pare că s-a pierdut controlul, violența extremă fiind zilnică, dură.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.