Spectacol de drifturi în curtea Liceului Auto (FOTO și VIDEO)

Spectacol de drifturi în curtea Liceului Auto (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Liceul de Transporturi Auto "Traian Vuia" din Galați este specializat pe pregătirea elevilor atât pentru meseria de şofer, cât şi pentru cea de mecanic auto, liceenii pregătindu-se, prin practica pe care o fac, pentru a fi şoferi profesionişti sau pentru a lucra într-un service auto.

Pe 19 mai, compania gălăţeană Bogcars, un service auto situat pe şoseaua de centură a orașului Galați, dar și proprietari individuali și-au prezentat, în curtea Liceului Auto, câteva mașini modificate și cu motoare de mare putere.

Toți elevii s-au strâns în curte la venirea mașinilor făcând fotografii la motoarele automobilelor și admirându-le. Printre mașinile modificate s-au numărat Toyota Supra din anii 90, BMW E46, Dodge Challenger și Opel Astra H GTC, aceasta din urmă aparținând lui Eduard Pavlencu, un gălățean pasionat care a investit peste 17.700 de euro în automobil. 

După ce elevii au admirat autoturismele expuse, șoferii care le-au condus la locul expunerii s-au urcat la volan, făcând un spectacol de drifturi chiar în curtea liceului, pe terenul de sport.

Media

Citit 2681 ori Ultima modificare Duminică, 21 Mai 2023 14:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.