Ce distracţie li se pregăteşte gălăţenilor în 2023

Ce distracţie li se pregăteşte gălăţenilor în 2023
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Street Food Festival – eveniment devenit deja tradiţional în Grădina Publică, „Urban is fun” – ajuns la ediţia a treia, „Picnic urban în familie”, „Parada uniformelor militare”, „Arcul istoric la Galaţi”, dar şi un festival internaţional de muzică veche tradiţională sunt câteva dintre evenimentele culturale de care gălăţenii ar putea avea parte în 2023.

Primăria municipiului Galaţi tocmai a făcut publice, pe portalul propriu, rezultatele procedurii de evaluare şi selecţie a proiectelor care vizează activităţi culturale, pentru organizarea cărora ar urma să fie alocate fonduri de la bugetul local.

Primul pe listă este „Street Food Festival”, organizat de Asociaţia „Why Not Us”. Potrivit evenimentului creat deja pe reţelele de socializare, acesta ar urma să aibă loc în perioada 31 august – 3 septembrie 2023.

Următoarea în top este „Parada uniformelor militare”, propusă de Asociaţia Danubiana Galaţi.

„Urban is fun”, proiect ajuns la ediţia a treia, va umple de veselie şi de animaţie zona Spicu – Romarta, „vinovată” pentru toate fiind Asociaţia Dodoroni.

A primit punctaj maxim, fiind admis la finanţare şi Festivalul Internaţional de Muzică Veche Tradiţională „Dimitrie Cantemir”, propus de Asociaţia pentru Promovarea Patrimoniului Cultural.

Pe lista proiectelor admise este şi „Rock la Dunăre”, proiectul Asociaţiei Star Education, care va aduce „Danube Rock Sounds” la Plaja „Dunărea”.

Un eveniment nou pentru gălăţeni ar urma să fie „Picnic urban în familie”, propus de Asociaţia Taticool.

Arcul istoric va face spectacol la Galaţi datorită Asociaţiei Kavalkada, proiectul având, de asemenea, punctaj maxim în urma evaluării.

Citit 3923 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Mai 2023 07:43

2 comentarii

  • postat de comunismul
    Duminică, 04 Iunie 2023 02:10
    5.13.162.***
    cam la fel ca si anul trecut! street food festival ce poate sa ofere altceva decat kebab shaorma etc! care put sau traznesc de iti i-a nasul din loc! niste prostii! daca asta se poate numi distractie!
    0
    0
  • postat de Gicu matriteru
    Miercuri, 24 Mai 2023 14:56
    178.138.99.***
    aceleași mizerii la prețuri exorbitante plus poluarea inutilă in zonă de agrement...unde nu-i cap....doar interese în defavoarea gălățenilor
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.