Mihai Eminescu, omagiat la Statuie

Mihai Eminescu, omagiat la Statuie
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Gălățenii sunt invitaţi joi, 15 iunie 2023, la ora 10,00, să-i aducă un omagiu marelui poet Mihai Eminescu, la 134 de ani de la trecerea sa în eternitate. Evenimentul "Să nu-l uităm pe Eminescu" se va desfășura la statuia poetului din parcul care-i poartă numele și va începe cu un recital din lirica eminesciană, susținut de scriitori gălățeni, membri ai Uniunii Scriitorilor din România - Filiala Sud-Est și ai Societății Scriitorilor "C. Negri". În continuare, elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 28 Galați vor susţine un moment poetic, iar solemnitatea se va încheia cu o depunere de flori și jerbe. Organizatorii evenimentului sunt Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" și Consiliul Județean Galați, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați și Centrul Cultural "Dunărea de Jos".

Citit 879 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Iunie 2023 21:06

1 comentariu

  • postat de Eminescolog
    Miercuri, 14 Iunie 2023 21:25
    89.136.185.***
    Inainte de a recita poezii de Eminescu populatia trebuie informata corect despre uciderea marelui poet si patriot Mihai Eminescu la comanda.
    Eminescu a fost asasinat de catre un medic psihiatru care actiona la comanda imperiului austriac apoi vazand ca nu mai moare i-a fost aplicata o lovitura put
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.