Bărbat reținut pentru hărţuirea fostei soţii

Bărbat reținut pentru hărţuirea fostei soţii
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, a ajuns în arestul poliției, pentru 24 de ore, după ce a încălcat ordinul de protecție obținut de fosta soție

Oamenii legii au aflat de încălcarea ordinului chiar de la fosta soție a bărbatului care a sesizat telefonic situația în care se află.

Bărbatul, nereușind probabil să accepte decizia fostei soții, nu s-a mai putut abține și a decis să încalce ordinul de protecție. Femeia le-a mărturisit polițiștilor că a fost fugărită de bărbat, până în scara blocului în care locuiește, iar mai apoi până la ușa apartamentului. Ba, mai mult, acesta s-a înfuriat și a devenit agresiv, încercând să intre peste femeie în apartament. Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine de Publică Tecuci, care s-au deplasat la fața locului, au constatat că cele sesizate se confirmă și au efectuat cercetări în acest sens. Prin ordinul de protecție, emis la data de 30.06.2023 de către Judecătoria Tecuci, pentru o perioadă de şase luni, bărbatul avea obligația de a păstra o distanță minimă de 30 de metri de fosta sa soție, precum și de domiciliu și locul de muncă ale acesteia. Bărbatul nu a fost găsit la momentul sosirii polițiștilor la adresa indicată, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de nerespectarea hotărârii judecătorești prin încălcarea dispozițiilor ordinului de protecție.

Ulterior, la data de 20 iulie 2023, în continuarea activităților de cercetare efectuate de polițiști, bărbatul a fost depistat și condus la sediul unității de poliție în vederea audierii. După administrarea materialului probator a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului de 44 de ani, iar în cursul zilei de vineri, 21 iulie, urma să fie prezentat la Judecătoria Tecuci, în vederea luării unei măsuri preventive.

Citit 1150 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iulie 2023 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.