Domniţa Livia - o Marilyn Monroe de Galaţi, la „Vocea României”

Domniţa Livia - o Marilyn Monroe de Galaţi, la „Vocea României”
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Livia Crăescu – „Domniţa Livia” pentru prieteni –  a fost, realmente, o apariţie excentrică la „Vocea României”, vineri seara, la Pro Tv. Tudor Chirilă şi Irina Rimes şi-au disputat-o, fiecare dintre ei dorindu-şi-o în echipă.

„Prietenii îmi spun «domnița Livia». Firea mea este elegantă, rafinată, educată, de aceea consider că domnița Livia, acest nume de scenă, mă reprezintă în totalitate. Sunt conștientă că sunt specială. Așa am fost încă de mică”, a mărturisit Livia Crăescu înainte de a urca pe scenă la „Vocea României”. 

Livia pare convinsă că s-ar integra foarte bine în atmosfera de la Hollywood, dar n-ar dori să-și părăsească vreodată țara. De mică a făcut cursuri de canto, de pictură, de actorie. La maturitate, însă, a ales să studieze teologia şi chiar a avut intenţia de a se călugări: „La Facultatea de Teologie am descoperit că arta face parte din mine. Dacă Dumnezeu mi-a oferit aceste daruri, cred că vrea să-l slujesc mai mult în lume, decât la mănăstire. Mă consider o maică. Mi-am dorit mereu să fac lumea un loc mai bun. Noi, oamenii, suntem aici pentru a ne ajuta unii pe ceilalți și nu pentru a concura”, a spus Livia. 

Pe scena de la „Vocea României”, Livia Crăescu a cântat piesa „Crazy” și a făcut o impresie foarte bună. Pentru ea s-au întors Irina Rimes și Tudor Chirilă.

Horia Brenciu a rugat-o pe Livia să cânte „Happy Birthday” în stilul lui Marilyn Monroe. Interpretarea ei i-a cucerit pe antrenori.

Tudor Chirilă a convins-o să vină în echipa lui.

Citit 5460 ori Ultima modificare Vineri, 29 Septembrie 2023 21:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.