”Câinii roșii” vin la Galați. Măsurile de securitate anunțate de Jandarmerie sunt maxime

”Câinii roșii” vin la Galați. Măsurile de securitate anunțate de Jandarmerie sunt maxime
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Mobilizare masivă a forțelor de ordine în această seară, la Galați, cu ocazia partidei pe care Oțelul o va susține în compania echipei Dinamo București, începând cu ora 21,00.

Jandarmii de la Galați, Gruparea Mobilă de la Bacău, Brigada Specială a Jandarmeriei, polițiști, pompieri și agenți de securitate vor fi prezenți la Stadionul ”Oțelul”, la partida considerată cu risc maxim de securitate, dar și pe traseele pe care se vor deplasa suporterii ambelor echipe.

Accesul pe stadion se va face cu două ore înainte de începerea partidei, respectiv la ora 19,00. Vor fi percheziționate inclusiv autoturismele.

”Pentru a preveni introducerea în stadion a materialelor pirotehnice și a altor obiecte interzise de cadrul legal, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și a persoanelor care intră în arena sportivă. Având în vedere controlul amănunțit care va fi făcut, recomandăm tuturor celor care doresc să intre pe stadion să se prezinte din timp la porțile de acces, pentru a se evita aglomerările de persoane și pentru a se putea face accesul tuturor spectatorilor, înainte de începerea partidei”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Galați.

Recomandările forțelor de ordine

- pentru reducerea timpului de așteptare și evitarea aglomerărilor, colaborați cu personalul de ordine în momentul efectuării controlului de acces în arena sportivă;

- nu vă implicați în incidente care pot tulbura ordinea și liniștea publică și delimitați-vă de orice formă de violență, orice încălcare a legii fiind sancționată cu fermitate de către forțele de ordine;

- evitați deplasarea în grupuri mari, la sau de la arena sportivă;

- respectați locul, rândul, sectorul și tribuna, conform biletului, abonamentului sau invitației.

Interdicții pentru suporteri

- este interzis accesul în stadion cu obiecte pirotehnice și sticle de orice fel;

- este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență.

- este interzisă staționarea spectatorilor pe coronamentul arenei sportive și pe scările de acces către scaune, pentru a nu se bloca intervenția pompierilor, în cazul producerii unor situații de urgență.

- este strict interzisă pătrunderea spectatorilor/suporterilor pe suprafaţa de joc, atât în timpul partidei de fotbal, cât și la finalul acesteia.

Citit 1569 ori Ultima modificare Vineri, 29 Septembrie 2023 11:54

3 comentarii

  • postat de George
    Sâmbătă, 30 Septembrie 2023 17:47
    109.166.130.***
    Oricum jandarmii închid ochii daca ai carnet de PSD și hAUR poți intra cu cuțite, bate și explozibili
    0
    1
  • postat de hai otelul
    Vineri, 29 Septembrie 2023 16:20
    89.39.81.***
    - este interzis orice alt scor decit victoria OTELULUI.....
    1
    1
  • postat de Sonia
    Vineri, 29 Septembrie 2023 12:09
    86.124.202.***
    Ca sa stie intreaga Romanie, suntem cea mai tare galerie! Bravo Galati!
    ❤?? Hai Otelul! ❤??
    1
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.