Pentru vocea unei gălăţence, Tudor Chirilă l-a blocat pe Horia Brenciu
Foto: Pro TV

Pentru vocea unei gălăţence, Tudor Chirilă l-a blocat pe Horia Brenciu
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Gălăţeanca Mariana Berechet, artistă a Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard”, a strălucit, vineri seara, pe scena emisiunii „Vocea României”, la Pro Tv. Tudor Chirilă şi perechea Horia Brenciu şi Theo Rose au revendicat-o în echipele lor. Pentru a fi sigur că nu pierde, Tudor Chirilă l-a blocat pe Horia Brenciu.

„Am venit ca să mă bucur! Deci vreau să mă bucur, pur şi simplu, de această experienţă! Fetiţa mea s-a bucurat: «Mami, mami, abia aştept să te văd la televizor! Sunt mândră de tine». Am încercat să fiu un exemplu pentru ea. Să-i arăt, cumva, că orice se poate în viaţă indiferent de ani, de context! Totul se poate! Niciodată nu e prea târziu! Dar niciodată!”, a mărturisit înainte de a urca pe scenă, unde avea să dezvăluie că are 53 de ani. Din culise, a susţinut-o cu toată inima, Cristina Boghici, artistă tot la Teatrul „Nae Leonard”.

Gălățeanca a ales să interpreteze melodia „Saving all my love for you”, spre încântarea lui Horia Brenciu. „E melodia mea preferată!”, a exclamat Brenciu, iar la scurt timp a apăsat și butonul, revendicând-o în echipa lui. Surpriză însă! Tudor Chirilă s-a întors în același timp și l-a blocat.

„Nu cred așa ceva!”, a strigat Horia care s-a dus peste Tudor Chirilă.

„Am fost agresat de Shrek. Eram ca un șoricel”, a glumit Tudor care îşi propusese încă de la începutul piesei să-i fure de sub nas concurenta lui Horia Brenciu.

Juriul a fost uimit să afle că artista din Galaţi are 53 de ani. „Ce se întâmplă cu femeile de 53 de ani, care arată mai bine decât noi, astea de 20?!”, s-a întrebat, retoric, Theo Rose.

Mariana Berechet a rămas în echipa lui Tudor Chirilă. Gălăţeanca e dovada vie că niciodată nu e târziu să-ți urmezi visul! Mai ales când ai o voce care îţi dă tot dreptul să o faci!

Citit 4535 ori Ultima modificare Vineri, 06 Octombrie 2023 21:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.