Restaurantul turcesc de pe strada Gării, închis temporar de Protecția Consumatorilor

Restaurantul turcesc de pe strada Gării, închis temporar de Protecția Consumatorilor
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Galați a descins în control, luni, 16 octombrie, la restaurantul cu specific turcesc ADA, situat pe strada Gării nr 55 din municipiul Galați, locație care aparține SC Ali Baba Doner Kebab SRL. Situația se pare că nu era ca în basme, ba chiar dimpotrivă.

Pentru neregulile constatate, comisarii gălățeni de la Protecția Consumatorilor au aplicat două amenzi contravenționale, în valoare de 13.000 lei și un avertisment. De asemenea, s-a decis oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea neregulilor constatate și s-au oprit definitiv de la utilizare produsele alimentare neconforme.

Conform CJPC Galați, produsele alimentare erau păstrate în frigidere murdare, cu zone ruginite și în congelatoare cu acumulare de gheață. La restaurant se foloseau ustensile neprofesionale, dar și materii prime fără elemente de identificare sau cu data-limită de consum depășită. Punctul de lucru verificat nu avea autorizația sanitar-veterinară, lipsind și informațiile privind substanțele alergene conținute în produsele preparate și cele privind declarația nutrițională.

Citit 5395 ori Ultima modificare Luni, 16 Octombrie 2023 17:26

3 comentarii

  • postat de Zz
    Marți, 17 Octombrie 2023 13:28
    78.96.84.***
    Știm asta și asa este deci creste nr. de nesimțiți iar cei care afla astfel de lucruri trebuie sa reclame altfel nimic nu se va schimba.
    0
    3
  • postat de Geta
    Marți, 17 Octombrie 2023 11:50
    84.232.193.***
    Dacă era prieten cu șeful ANPC Horia Constantinescu nu mai avea probleme de genul siguranta cetățeanului.Exista caz concret în Costinești, restaurantul Marea Neagră de pe faleza Soarelui, zona de Nord a stațiunii, unde patronii sunt prieteni buni cu șeful ANPC iar controale nu au ce căuta acolo.
    0
    5
  • postat de Un cititor
    Luni, 16 Octombrie 2023 19:45
    86.124.200.***
    Poate erau lasate la fezandat. Hi-hi-hi! Asa va trebuie daca nu va place sa mancati acasa, proaspat si curat!
    9
    24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.