Sprijin al Primăriei Galați pentru un gălățean afectat de protestul de la CJAS

Sprijin al Primăriei Galați pentru un gălățean afectat de protestul de la CJAS
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Așa cum am anunțat în edițiile anterioare ale „Vieții Libere”, protestele angajaților Casei Județene de Asigurări de Sănătate Galați au pus pe drumuri mai mulți gălățeni care aveau de rezolvat diverse probleme la ghișeele instituției. Astfel, joi, în prima zi de suspendare a activității, în curtea CJAS Galați se afla și un gălățean de 83 de ani, care venise cu o sacoșă de acte medicale. Bătrânul avea nevoie de o îndrumare din partea CJAS pentru că fusese diagnosticat cu Parkinson, o afecțiune pentru care, conform legii, putea beneficia de anumite facilități, având în vedere și vârsta destul de înaintată. În momentul în care a aflat că suntem disponibili să îi ascultăm povestea, chipul bătrânului s-a luminat și ne-a solicitat ajutorul. Așa cum era și firesc, am transmis datele vârstnicului la Serviciul de Asistență Socială din cadrul Primăriei Galați, instituție care se ocupă cu situațiile de acest gen și am primit promisiunea că angajații de la Asistență Socială vor studia dosarul bătrânului și, după ce vor lua legătura cu octogenarul, vor face toate demersurile legale pentru ca acesta să beneficieze de toate drepturile care îi sunt cuvenite, mai ales de acela de însoțitor de care are foarte mare nevoie. Vom urmări situația gălățeanului și vom reveni cu amănunte.

Citit 1776 ori Ultima modificare Duminică, 05 Noiembrie 2023 21:24

4 comentarii

  • postat de lumea acuza salarii bugetare si ca nu muncesc. asta e imaginea pe care o doresc cei ce vor dezbinare. ei nu stiu ca sint bugetari cu salarii nemajorate din 2017. ce inflatie? au studii superioare si se pricep in ce fac.
    Marți, 07 Noiembrie 2023 12:28
    89.39.81.***
    alti bugetari care muncesc pe coate de zeci de ani pe modificari la modicarile facute pe noile modificari, pe calcule aberante a unor legi nepromulgate, pe simulari pe calcule care azi sint, miine altele, au iesit spontan la protest. sint platiti cel mai prost, impreuna cu cei din case de sanatate..
    0
    3
  • postat de Falșii samariteni
    Marți, 07 Noiembrie 2023 11:14
    37.161.7.***
    Păi îl ajută primăria dar dacă voiau sa facă un gest de mărinimie dădea pucheanu din banii lui ca tot si-au mărit salariile. Ba mai mult , chiar dacă nu e treaba primăriei, trebuia pucheanu sa-l sune pe nica sau direct pe rafila așa că între colegi sa bată cu pumnii în masă. E.i sunt sistemul
    1
    4
  • postat de bugetarii din institutii prost platite de buget trebuie sa fie cu inima pe cetateni...corect. ei oricum au doar votul lor. insignifiant.
    Luni, 06 Noiembrie 2023 15:20
    89.39.81.***
    salariile din primarii, in toata tara s-au marit dupa legea dragnea...fiecare isi pune salariu care vrea. bine, banii ii luati pe taxe si impozite marite in exces de la populatie... de ce? sa puneti umarul la vot .primaria salveaza oamenii in impas. bugetarii sint oamenii fara inima...
    2
    15
  • postat de Cristi
    Luni, 06 Noiembrie 2023 12:22
    5.2.209.***
    La privat daca lasi oamenii pe drumuri si iti bati joc de colaboratori esti dat afara, la stat mai primesti si salariu, cam asta este diferenta cu nesimtitii din sistemul public.
    5
    26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.