Criminalul de la Cotoroaia, descoperit de polițiști

Criminalul de la Cotoroaia, descoperit de polițiști
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Bărbatul acuzat că și-a omorât concubina din cauza geloziei și a consumului de alcool a fost găsit înecat într-o fântână dezafectată din satul Cotoroaia, județul Galați

În urmă cu câteva săptămâni, pe 27 octombrie, Mihai Negruț și-a acuzat concubina de infidelitate și, pe fondul consumului de alcool, cei doi s-au luat la ceartă. Bărbatul, violent din fire, a pus mâna pe un drug de fier și și-a lovit de mai multe ori concubina în cap, până când aceasta a rămas fără suflare. Imediat după comiterea faptei, concubinul criminal a dispărut fără urmă, fiind de atunci căutat de oamenii legii cu câini și cameră de termoviziune.     

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului

„Pe 13 noiembrie, într-o fântână dezafectată din satul Cotoroaia, a fost găsit cadavrul unui bărbat. După scoaterea cadavrului din fântână și după efectuarea cercetării la fața locului, s-a stabilit că acesta este bărbatul, de 52 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de omor asupra concubinei sale, la data de 27 octombrie 2023, în satul Cotoroaia, comuna Cerțești, județul Galați.

Cadavrul a fost preluat și transportat la Serviciul Clinic de Medicină Legală Galați, în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările vor fi continuate de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Galați sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați”, ne-a declarat agent șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Citit 2697 ori Ultima modificare Luni, 13 Noiembrie 2023 15:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.