O femeie a fost ucisă cu sadism de concubinul gelos și bețiv. Criminalul a fugit și este căutat de poliție

O femeie a fost ucisă cu sadism de concubinul gelos și bețiv. Criminalul a fugit și este căutat de poliție
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Teribilul incident în urma căruia o femeie, originară din județul Brăila, dar stabilită la Cerțești, a murit în chinuri, a avut loc la finele săptămânii trecute.

Aceasta a fost omorâtă de concubin, pe fondul geloziei și al consumului de alcool. De atunci, criminalul, un om cunoscut cu porniri violente, și-a făcut pierdută urma și este căutat de poliția din Galați și Vaslui. Drama care acum face obiectul unei anchete pentru omor s-a petrecut pe 27 octombrie, într-o gospodărie din satul Cotoroaia, comuna Cerțești. 

Mai exact, în casa lui Mihai Negruț, un bărbat de 52 de ani, fost cioban, tăietor de lemne și chiar gonaci de vânătoare. Aflat sub influența alcoolului, s-a certat cu partenera sa, Geta Dinescu, venită după el de la Brăila. O bănuia că i-ar fi fost infidelă, așa că discuțiile au escaladat rapid. A pus mâna pe un drug de fier cu care a lovit-o de mai multe ori în cap, până când a lăsat-o fără suflare. Totul s-ar fi petrecut în toiul zilei, vecinii auzind scandalul și chiar asistând la agonia femeii, înainte să apuce să intervină sau să ceară ajutor. Din păcate, sosirea poliției și a echipajelor de urgență nu a mai fost utilă nici măcar pentru prinderea lui Negruț, care, dându-și seama de grozăvia faptelor sale, a fugit.

Căutat cu câini și cameră de termoviziune

Dat fiind că individul cunoaște foarte bine locurile, nu i-a fost greu să își facă pierdută urma, în ciuda faptului că în zonă au fost mobilizate echipaje de poliție. Anchetatorii au cerut să fie adusă o cameră cu termoviziune, de la Poliția de Frontieră, dar, chiar și la șase zile de la eveniment, căutările nu au dat rezultate. Surse din cadrul anchetei susțin că ar fi fost găsite, în pădure, unele obiecte care i-ar aparține lui Negruț.

”În cauză se desfășoară activități de căutare complexe, în cadrul dosarului penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de omor. La căutări participă polițiști din cadrul IPJ Galați și de la IPJ Vaslui, dat fiind faptul că zona este la limita dintre cele două județe și are un specific deosebit”, ne-a precizat procurorul Ovidiu Zaharia, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

Despre Negruț, oamenii din sat spun că este un tip violent și iute la mânie, atribute care nu i-au adus până acum probleme cu legea, el nefiind înregistrat cu antecedente penale. Poliția continuă să-l caute pe agresor. În cazul în care acesta va fi capturat în viață și tras la răspundere, riscă până la 20 de ani de închisoare. Persoanele care au informații sau l-au văzut pe suspect sunt sfătuite să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Citit 4660 ori Ultima modificare Vineri, 03 Noiembrie 2023 23:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.