Târgul de Transfer Tehnologic - ediția a II-a

Târgul de Transfer Tehnologic - ediția a II-a
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați organizează, pe 15 noiembrie, în holul sediului central din str. Domnească nr. 47, a doua ediție a Târgului de Transfer Tehnologic. Evenimentul are loc între orele 10,00 și 16,00, potrivit unui anunț publicat pe site-ul instituției.  35 de Unități de cercetare și Centrul de Transfer Tehnologic - CTT UGAL din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați vor prezenta oferta de servicii și de brevete în domeniul cercetării aplicative și al transferului de tehnologie.

Evenimentul își propune crearea unui cadru interactiv menit să ofere companiilor din mediul privat oportunități variate de informare, pentru dezvoltarea de parteneriate în domeniul cercetării - inovării și identificarea modalităților de cooperare pentru accesarea fondurilor europene.

Târgul de Transfer Tehnologic - TTT UDJG este un bun prilej de realizare a schimbului de idei, specialiști și bune practici între mediul privat și cel universitar, astfel încât interacțiunea directă să genereze noi colaborări și să ofere soluții și beneficii pentru ambele părți.

La întâlnire sunt invitați să participe reprezentanți ai mediului de afaceri, ai autorităților locale și regionale, instituții publice și unități de cercetare din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Citit 646 ori Ultima modificare Marți, 14 Noiembrie 2023 21:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.