Urmăriți pentru viol și tentativă la omor, prinși

Urmăriți pentru viol și tentativă la omor, prinși
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

În cursul zilei de 13 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale de la Biroul de Urmăriri au depistat și reținut două persoane care se aflau de ceva vreme în vizorul poliției. Pentru aceștia instanțele de judecată au emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Primul dintre urmăriți, un bărbat de 26 de ani, din comuna Pechea, județul Galați, a fost depistat pe raza localității de domiciliu. Acesta fusese condamnat de Tribunalul Galați, la data de 09.11.2023, la o pedeapsă de opt ani închisoare într-o cauză penală în care a fost judecat pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor calificat.  

A doua persoană urmărită este un bărbat, cu vârsta de 49 de ani, din comuna Greci, județul Tulcea. Acesta a fost depistat pe raza comunei Nămoloasa, din județul Galați. Individul fusese condamnat de Judecătoria Liești, la data de 06.11.2023, la o pedeapsă de cinci ani și opt luni închisoare într-o cauză penală în care a fost judecat pentru comiterea infracțiunii de viol. Persoanele depistate au fost conduse și încarcerate în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepsei.

                  

Citit 1863 ori Ultima modificare Marți, 14 Noiembrie 2023 19:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.