Mobilier nou pentru școlile și grădinițele din Galați

Mobilier nou pentru școlile și grădinițele din Galați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Achiziția de mobilier pentru sălile de clasă, laboratoare, cabinete școlare de psihopedagogie, precum și pentru atelierele de practică face obiectul unei licitații derulate de Primăria municipiului Galați.

Pentru contractul în valoare de 28,1 milioane de lei fără TVA, data-limită pentru depunerea ofertelor este 8 ianuarie 2024.

Dotările solicitate de Primărie includ peste 53.000 de obiecte de mobilier școlar precum seturi pupitre, catedre, scaune, dulapuri, pătuțuri, mese, biblioteci, birouri etc.

Contractul lansat în licitație face parte dintr-un amplu proiect derulat de către Primăria municipiului Galați, cu fonduri prin Planul Național de Redresare și Reziliență, prin care toate cele 63 de unități de învățământ din oraș (grădinițe, școli și licee) vor beneficia de dotări de circa 84 de milioane de lei (16,8 milioane de euro).

„Este vorba despre mobilier școlar, table interactive, sisteme de sunet, echipamente IT (computere, imprimante, routere etc.). În plus, laboratoarele de informatică vor fi dotate cu computere de ultimă generație, laboratoarele de științe vor avea mobilier adecvat și echipamente specifice, la fel și sălile de sport. De asemenea, școlile tehnice vor avea ateliere cu dotări moderne”, transmite municipalitatea într-un comunicat de presă.

Citit 510 ori Ultima modificare Marți, 05 Decembrie 2023 22:33

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.