UPDATE. Alexandra Sîrghi și Alexandra Căpitănescu merită să ajungă în finală la „Vocea României”

UPDATE. Alexandra Sîrghi și Alexandra Căpitănescu merită să ajungă în finală la „Vocea României”
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

S-a dat start vot în semifinala "Vocii Românei"!

“ALEXANDRA S” şi respectiv, „ALEXANDRA C” text transmis prin SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus), astfel le puteţi susţine pe fiecare dintre cele două gălăţence, Alexandra Serenada Sîrghi şi Alexandra Căpitănescu pentru a ajunge în finală la „Vocea României”. Se pot acorda maximum 10 voturi pe un număr de telefon.

De asemenea le puteţi vota pe fiecare şi online, gratuit, pe site-ul https://voteazavocea.protv.ro/.


Alexandra Serenada Sîrghi și Alexandra Căpitănescu sunt cele două gălățence semifinaliste la „Vocea României” care vor urca vineri seară, de la ora 20,30, pe scena Pro Tv, în cea de-a doua ediție live a competiției în care doar vocea contează. Merită din plin să ajungă în marea finală a „Vocii României”, programată pe 15 decembrie 2023, dar pentru asta au nevoie de susținere exprimată în voturi.

Nu mai puțin de opt concurenți – opt voci absolut remarcabile – vor lupta, vineri seară, în semifinala competiției „Vocea României” pentru a se califica în marea finală din 15 decembrie 2023. Oricât de sclipitoare vor fi prestațiile lor, oricât de bine vor cânta și vor dărui emoție, energie, bucurie, decizia aparține publicului.

Voturile telespectatorilor vor decide finaliștii. Iar cele două gălățence semifinaliste, Alexandra Serenada Sîrghi și Alexandra Căpitănescu merită să fie finaliste. Iată mesajele lor:

„Vă mulțumesc tare mult pentru toată susținerea voastră. Totul se simte ca un vis frumos! Doar datorită vouă am rămas în competiție și îmi doresc cu toată ființa mea să nu vă dezamăgesc. Va mulțumesc enorm pentru toate eforturile voastre, pentru voturi, pentru mesaje și pentru distribuiri. V-ați pus încrederea în mine, și asta mă face să mă simt deja câștigătoare. Ne vedem în semifinală, unde o să am nevoie și mai mult de susținerea voastră, pentru că… urmează finala! Vă iubesc și vă mulțumesc!”, spune Alexandra Serenada Sîrghi.

„Mă înclin efectiv în fața voastră pentru că sunteți alături de mine și fiindcă m-ați ajutat să ajung în semifinala de la «Vocea României»! M-am simțit ca la concert! Vineri, cânt în semifinala de la «Vocea României»!

Voi veți decide dacă merit să trec în finală și sper să vă placă momentele pe care le-am pregătit! Sunt extrem de recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă și vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că mă faceți cea mai fericită ființă de pe planetă!”, afirmă Alexandra Căpitănescu.

Să le votăm!

Citit 4649 ori Ultima modificare Vineri, 08 Decembrie 2023 21:01

1 comentariu

  • postat de comunismul
    Marți, 12 Decembrie 2023 19:16
    5.13.164.***
    amandoua au fost bune! dar alexandra capitanescu si-a adjudecat fara doar si poate locul in finala! nu este nici o pierdere pentru alexandra sarghi! ea se poate forma si fara vocea romaniei!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.