Trei femei, lovite de mașini în aceeași zi

Trei femei, lovite de mașini în aceeași zi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Două dintre victimele accidentelor rutiere petrecute pe raza județului Galați în ziua de Sf. Nicolae traversau regulamentar, pe marcaje pietonale, în timp ce o a treia a riscat și a nimerit în calea unei mașini, într-una dintre cele mai aglomerate zone din municipiu. Prima ghinionistă a seriei a fost o gălățeancă de 55 de ani, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni din zona intersecției străzilor Gării și Dogăriei.

Pe fondul vizibilități reduse, un șofer de 65 ani, care se îndrepta către stația CFR, nu a observat-o la timp și a acroșat-o, provocându-i câteva leziuni, care din fericire nu i-au pus viața în pericol.

Nu la fel de ușor a scăpat o pecheancă de 69 de ani, care i-a căzut victimă unui tânăr șofer de 24 de ani. Femeia traversa pe o trecere de pe DJ 255, însă conducătorul auto nu a redus viteza la timp pentru a-i permite să traverseze în siguranță. Femeia a suferit răni care au impus transportarea la Spitalul de Urgență, unde a rămas internată.

De o soartă similară a avut parte și o gălățeancă de 70 de ani, care, spre deosebire de celelalte două femei, a căzut victimă propriei inconștiențe. A încercat să traverseze o stradă din IC Frimu, foarte aglomerată, și nu a fost observată la timp de o șoferiță de 36 de ani. În toate cele trei cazuri au fost deschise dosare penale pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca polițiștii să stabilească circumstanțele în care s-a produs fiecare eveniment.

 

 

 

       

Citit 4404 ori Ultima modificare Joi, 07 Decembrie 2023 16:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.