De luni, "Viața liberă" așteaptă colindători (FOTO)

De luni, "Viața liberă" așteaptă colindători (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(632 voturi)

Ajutoarele Moșului s-au descurcat mai mult decât onorabil și anul acesta, iar atmosfera de sărbătoare este la ea acasă în holul sediului "Vieții libere", unde copiii sunt așteptați, ca în fiecare an, la colindat

De luni, 18 decembrie, până joi, 21 decembrie, între orele 10,00 și 16,00, porțile ne sunt deschise pentru a-i primi, cu dulciuri și cu fructe, pe colindători. Mari sau mici, cu învățătoare, părinți și bunici, îi așteptăm cu drag și cu aparatele pregătite, pentru a-i fotografia și a-i filma, astfel încât gălățenii să poată decide, ulterior, care au fost cei mai buni, la fel ca anul trecut. Tot ce au cititorii de făcut este să aprecieze articolul aferent fiecărui grup, acordându-i steluțe pe site-ul cotidianului "Viața liberă".

Se va putea vota independent pentru fiecare grup de colindători, urmând ca votul să fie considerat încheiat pe data de 7 ianuarie, după care vom anunța premiile și câștigătorii.

Dincolo de această răsplată a eforturilor copiilor și educatorilor lor, ne bucurăm că există oameni care vor să ducă tradiția mai departe, noi, echipa de la "Viața liberă", contribuind cu ce putem pentru ca întregul Galați să îi cunoască și să le aprecieze eforturile.

Citit 5321 ori Ultima modificare Duminică, 17 Decembrie 2023 11:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.