UPDATE. Gălăţeancă în duet cu un gălăţean în Finala „Vocea României”: Alexandra Căpitănescu şi Adrian Nour
Foto: Pro TV

UPDATE. Gălăţeancă în duet cu un gălăţean în Finala „Vocea României”: Alexandra Căpitănescu şi Adrian Nour
Evaluaţi acest articol
(47 voturi)

Un duet fantastic între gălăţeni: Alexandra Căpitănescu, finalistă la „Vocea României” din 2023 şi Adrian Nour, finalist la „Vocea României” din 2013! Un moment de musical din „Fantoma de la Operă” a încheiat, vineri noaptea, finala competiţiei „Vocea României” de la Pro Tv.

„Piele de găină, piele de cocoş, piele de orice vreţi voi: Adrian Nour şi Alexandra Căpitănescu! Felicitări! Vă mulţumim din suflet că aţi realizat un astfel de moment!”, a exclamat prezentatorul Pavel Bartoş.

Alexandra Căpitănescu a avut ocazia să arate lumii ceva ce nu a mai văzut şi auzit până acum la „Vocea României” - bel canto. Şi a făcut-o într-un mod absolut memorabil! Momentul a transpus publicul într-o poveste.


Alexandra Căpitănescu, o combinaţie fantastică între Laura Stoica şi Dida Drăgan, la Vocea României

„Tu ai ceva din Laura Stoica, dar ai ceva şi din Dida Drăgan! Mie mi se pare că eşti o combinaţie între cele două! Fantastică combinaţia! Notele pe care le atingi sunt impresionante de-a dreptul! Şi sper să faci o carieră în muzică. Ar fi mare păcat să nu auzim vocea asta din ce în ce mai mult şi pe radio, şi pe net, şi cu piesele tale proprii”, a exclamat Smiley, după cel de-al doilea moment al gălăţencei Alexandra Căpitănescu în finala de la „Vocea României”. Alexandra a interpretat piesa „Alone”.

Şi a reuşit un asemenea moment încât, în primele secunde, Irina Rimes a rămas fără vorbe. Abia apoi şi le-a regăsit: „Nu cred că vreodată, la "Vocea României", piesa asta se va cânta mai bine decât ai făcut-o tu acum, chiar dacă se va încerca”.

„Eu sper şi cred că tu eşti această nouă Laura Stoica de care românilor le e atât de dor!”, a spus Theo Rose.

Pentru că i s-a „furat” asemănarea interpretării Alexandrei cu vocea Laura Stoica, Tudor Chirilă, antrenorul Alexandrei Căpitănescu, a găsit comparaţii mai bune: „A cântat piesa asta Ann Wilson, a cântat-o Celine Dion. Iartă-mă că spun, dar poţi să stai liniştită lângă cele două interpretări dacă tot vorbim de voce!”.

Dar cel mai important este mesajul lui Tudor Chirilă: „Alexandra Căpitănescu este o nebună frumoasă, cu o voce excepţională a acestui concurs. E ca o leoaică. E credinţa mea sinceră că poate fi "Vocea României" dacă va cânta aşa cum ştiu şi aşa cum ştim toţi că poate să cânte. Dar niciodată n-am cerşit voturi! Oamenii trebuie să voteze dacă le place!”.

Dacă vă place cum cântă Alexandra Căpitănescu și vreţi să câștige "Vocea României" 2023, o puteţi vota prin SMS la 1456 cu text ALEXANDRA sau online pe voteazavocea.protv.ro.


Alexandra Căpitănescu, duet senzaţional cu Tudor Chirilă în FINALA de la „Vocea României”

„Acest moment înseamnă naşterea mea ca artist. În seara asta trebuie să strălucesc, să dau tot ce am mai bun!”, mărturisea gălăţeanca Alexandra Căpitănescu, înainte de a urca pe scena finalei de la „Vocea României”, pentru primul său moment: duetul cu antrenorul său, Tudor Chirilă. A fost o interpretare plină de farmec şi de emoţie a piesei „Shallow”.

„Nu e uşor să ajungi cu o rockeriţă în finală. Cu foarte mulţi cai putere! Dar am ajuns în finală cu o rockeriţă care, repet: cântă pop, cântă musical şi cântă rock. Am ajuns cu o «nebună» în finală! Asta e foarte tare! I-am dat încredere să facă lucruri pe care nu credea că poate să le facă. E foarte tare să fii cu ea pe scenă! Ştii cum e? Parcă te apropii mai mult de soare. Mă bucur ca un copil că sunt parte din lumea ei. Pot să cânt cu ea. E un privilegiu pentru mine!”, spunea Tudor Chirilă, la repetiţii, despre Alexandra Căpitănescu.  

„Toate piesele pe care le-am primit de la Tudor şi toate genurile muzicale pe care le-am cântat în acest concurs mă ajută să devin un artist complet. Tudor mi-a dat încredere”, afirma Alexandra.

Duetul lor cu piesa „Shallow” a fost un moment aparte care i-a cucerit pe toţi.

Iată ce a spus juriul:

Irina Rimes: „La cum a cântat Alexandra, mi-aş fi dorit să fiu în locul lui Tudor! Ești minunată, Alexandra, ai o voce atât de caldă şi atât de frumoasă! Cred că aici Tudor te-a completat frumos”.

Theo Rose: „Alexandra, mă bucur tare că ai intrat pe mâna lui Tudor. Să ştii că şi pe mine Tudor mă inspiră. Şi chiar a fost un moment foarte emoționant”.

Horia Brenciu: „În duetul de pe scenă, am văzut una dintre cele mai frumoase legături pe care a avut-o Tudor de-a lungul întregii lui cariere la «Vocea României»”.

Smiley: „Alexandra, ai o voce specială și țin minte că mie mi-a plăcut de când ai venit la «Românii au talent» acum câţiva ani. Şi eu, şi Pavel am fost impresionaţi de vocea ta, de puterea ta, numai că atunci nu puteam să dăm golden buzz. Ai o putere impresionată și în voce și ca om. Eşti o femeie puternică şi ai o voce senzaţională! Felicitări! Iar piesa a sunat fantastic”.

Tudor Chirilă: „Alexandra, cred că eşti o voce incredibil de matură. Şi cred că în seara asta privilegiul a fost al meu să cânt alături de tine. Sper că am reuşit să te pun în valoare măcar un pic din cât reuşeşti să te pui tu singură în valoare. Felicitări, eşti foarte tare!”

Alexandra va mai avea două momente în această seară, unul solo şi unul alături de un invitat.

Dacă vă place cum cântă Alexandra Căpitănescu și vreţi să câștige "Vocea României" 2023, o puteţi vota prin SMS la 1456 cu text ALEXANDRA sau online pe voteazavocea.protv.ro.

Citit 14371 ori Ultima modificare Duminică, 17 Decembrie 2023 00:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.