Când şi pe care traseu va circula Autobuzul lui Moş Crăciun

Când şi pe care traseu va circula Autobuzul lui Moş Crăciun
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

„Moș Crăciun vine și în acest an cu autobuzul!”, anunţă cu bucurie compania publică de transport Transurb SA. Operatorul, alături de parteneri inimoși, va reuși să ofere și în acest an copiilor din Galați bucuria de a-l întâlni pe Moș Crăciun.

„Transurb SA în colaborare cu DMT Marine Equipment SA și cu sprijinul Primăriei municipiului Galați invită micuții călători la o întâlnire de neuitat cu Moș Crăciun în data de 20 decembrie 2023, în intervalul orar 11,00-18,00. Spiridușii Marili, chiar și Grinch, vor fi ajutoarele de nădejde ale Moșului, iar decorul de poveste va fi întregit de un grup de colindători talentați care, împreună cu veselia copiilor, vor crea o atmosferă de sărbătoare”, anunţă compania de transport.

Potrivit operatorului de transport, autobuzul va porni în magica sa călătorie de la capătul de linie Micro 19, va efectua opriri în anumite stații de pe traseu pentru ca micuții să poată urca sau cobori și va avea ca destinație finală Grădina Publică, unde se află Orășelul lui Moș Crăciun. Aici, copiii ar putea continua distracția, fireşte!

Iată şi staţiile în care va opri autobuzul: Neacșu - Spitalul Județean  - Țiglina I - Potcoava de Aur - Galeriile de Arta - Direcția Agricolă - Grădina Publică.

Autobuzul va pleca din nou în călătorie de la Grădina Publică, pe ruta de întoarcere,  unde Moșul va întâlni alți copii nerăbdători să îl cunoască. Iată şi staţiile în care va poposi autobuzul: Liceul de Artă - Centru - CEC Țiglina II - Țiglina II – Farmacia Hygeea - Micro 19.

Citit 2395 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Decembrie 2023 10:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.