Autobuzul lui Moș Crăciun, în 15 localități din județul Galați

Autobuzul lui Moș Crăciun, în 15 localități din județul Galați
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Șendreni, Rediu, Cuca, Vânători, Piscu, Umbrărești, Gohor, Smulți, Cavadinești, Vlădești, Frumușița, Scânteiești, Berești Meria, Berești și Târgu Bujor sunt localitățile în care va poposi „Autobuzul lui Moș Crăciun”. Călătoria plină de bucurie și de surprize pentru cei mici va începe de miercuri, 20 decembrie.

Potrivit unui comunicat de presă, cu sprijinul oamenilor inimoși din fiecare localitate, Autobuzul Moșului nu va aduce doar cadouri, ci și zâmbete și o doză din magia Crăciunului, iar copiii vor avea ocazia să-l întâlnească pe Moș Crăciun, să îi spună poezii și să îi cânte colinde chiar în autobuzul său.

„Autobuzul lui Moș Crăciun înseamnă mai mult decât un simplu mijloc de transport festiv; este o poveste despre fapte bune începută acum 12 ani, atunci când am organizat prima ediție. Am reușit, împreună cu Asociația Centrul de Inițiativă Comunitară, să creștem an de an acest proiect, având până acum peste 10.000 de copii participanți. Anul trecut, am decis să continui povestea în județul Galați și să aduc Autobuzul acasă, la Târgu Bujor. Cred cu tărie că în această perioadă a anului, chiar și prin gesturi mici, putem face o mare diferență”, spune Andra Bălan (Costache), coordonatoarea acestui proiect ajuns la a XII-a ediție.

Prin Autobuzul lui Moș Crăciun, comunitatea din județul Galați se unește într-o călătorie plină de iubire și generozitate, demonstrând că doar împreună putem aduce bucurie acolo unde este cea mai mare nevoie.

Citit 1271 ori Ultima modificare Marți, 19 Decembrie 2023 09:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.