Două mașini s-au ciocnit violent pe Basarabiei. Patru victime și trafic blocat (VIDEO)
Foto: ISU Galati

Două mașini s-au ciocnit violent pe Basarabiei. Patru victime și trafic blocat (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Un grav accident de circulație a avut loc marți după-amiază, pe strada Basarabiei, în apropiere de intersecția cu bulevardul George Coșbuc. Două mașini s-au ciocnit violent, cel mai probabil în urma unei neacordări de prioritate, în dreptul Parcului Libertăţii.

Impactul a făcut ca patru persoane aflate în ambele mașini să nu poată ieși singure din autoturisme, pentru extragerea lor fiind necesară intervenția echipajelor de la Descarcerare, care au ajuns la fața locului alături de două echipaje SMURD și unul de la Ambulanță. Cele patru victime au fost scoase în viață din mașini și pentru că prezentau multiple contuzii, au fost preluate de ambulanțe și duse la spital.

Până la sosirea echipajelor de intervenție, oamenii au fost ajutați de un pompier aflat în timpul liber, plt. adj. Ionuț Gheorghiță, care trecea prin zonă și care a intervenit pentru luarea primelor măsuri de siguranță.

Poliția a deschis o anchetă pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea impactului. Traficul este afectat de cercetările la fața locului, desfășurându-se pe un singur sens. 

Media

Citit 7351 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Ianuarie 2024 11:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.