Temperaturi mai ridicate decât cele normale

Temperaturi mai ridicate decât cele normale
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Din această săptămâna, scăpăm de ger, iar temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului, conform prognozei pentru următoarea lună emisă de Administrația Națională de Meteorologie. Totodată, precipitaţiile vor fi excedentare în vestul, nord-vestul şi centrul ţării.

În săptămâna 15 - 22 ianuarie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal, posibil ușor deficitar.

În săptămâna 22 - 29 ianuarie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în vest, nord-vest și centru, ușor deficitare în sud-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

În săptămâna 29 ianuarie - 5 februarie, temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, posibil ușor mai ridicate în regiunile sud-vestice. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

În săptămâna 5 - 12 februarie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

Citit 1467 ori Ultima modificare Duminică, 14 Ianuarie 2024 19:40

1 comentariu

  • postat de Akbar
    Luni, 15 Ianuarie 2024 18:37
    5.13.194.***
    Ne-am lamurit de ne-am rupt...in general temperaturle vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru aceasta perioada a anului. Educativ articol !
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.