Noi cereri admise în Programul Rabla Local

Noi cereri admise în Programul Rabla Local
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Potrivit Primăriei Galați, în urma depunerii de către persoanele fizice, proprietare de autovehicule uzate, a documentelor care atestă eligibilitatea și finanțarea aferente Programului Rabla Local 2023, 26 de cereri au fost declarate admise, iar alte opt - respinse.

Persoanele interesate au posibilitatea de a-și verifica statusul pe site-ul oficial al Primăriei municipiului Galați, iar cele al căror dosar a fost declarat admis au obligația ca, în termen de 30 de zile de la publicarea listei, să depună în vederea completării dosarului următoarele documente: certificatul de distrugere care să menționeze că autovehiculul uzat conține componentele esențiale, act emis de un centru autorizat de casare/ colectare autovehicule uzate; dovada radierii din evidențele fiscale ale UAT Galați; certificatul de radiere din circulație, dar nu mai târziu de 5 zile de la data radierii din circulație.

Lista operatorilor economici autorizați să desfășoare activități de colectare și tratare a vehiculelor scoase din uz poate fi consultată pe site-ul Primăriei, secțiunea Servicii Electronice/ Rabla Local 2023.

Persoanele care se regăsesc pe listă cu statusul "dosar respins" pot depune contestație, la Registratura Primăriei municipiului Galați, din strada Domnească nr. 54.

Citit 1675 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Ianuarie 2024 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.