Vremea, în răcire accentuată

Vremea, în răcire accentuată
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Meteorologii au prelungit, vineri, informarea de precipitaţii moderate cantitativ şi intensificări ale vântului şi anunţă că, până sâmbătă după-amiază, cantităţile de apă care se pot înregistrat ajung până la 20 de litri pe metru pătrat. În mai multe zone se va depune strat de zăpadă.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), până sâmbătă, la ora 17,00, vor fi precipitaţii în toate regiunile, iar în Muntenia şi în zona Carpaţilor Orientali, local acestea vor fi moderate cantitativ (se vor acumula 10-15 l/mp şi izolat peste 20 l/mp). ”Vor fi ploi, care se vor transforma în ninsoare, din după-amiaza zilei de vineri (19 ianuarie), în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania şi în nordul Moldovei, iar noaptea şi în restul teritoriului și se va depune strat de zăpadă”, anunţă ANM.

Potrivit meteorologilor, sâmbătă va continua să ningă în Oltenia, Muntenia şi în Dobrogea, dar în general slab cantitativ. Temporar, vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze în general de 40-50 km/h, ninsoarea va fi viscolită şi vizibilitatea scăzută.

”Vremea se va răci semnificativ, vineri în jumătatea de nord a ţării, iar sâmbătă şi în restul zonelor”, conform ANM.

Citit 1543 ori Ultima modificare Vineri, 19 Ianuarie 2024 18:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.