Doliu în lumea sportului gălățean

Doliu în lumea sportului gălățean
Gheorghe Cucu/Doru Ene
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Sportul gălățean a fost lovit de două decese total neașteptate ale unor persoane implicate în activitatea de zi cu zi. Este vorba despre antrenorul de fotbal Gheorghe Cucu și administratorul de la Patinoar, Doru Ene.

Gheorghe Cucu a fost un antrenor de fotbal implicat mai întâi la centrul de copii și juniori de la diverse cluburi gălățene, mii de copii trecând prin metodele sale de perfecționare. În ultimii ani, a fost antrenor secund la echipa de fotbal feminin.

"Nu ne găsim cuvintele potrivite pentru ceea ce simțim în acest moment. A plecat unul din cele mai importante persoane din viața noastră, cel care ne-a fost alături în toate momentele. Suntem distruși și fără energie. Ne rugăm la cel de sus să vă odihnească în liniște și pace!", a fost mesajul publicat pe contul oficial al AFC Universitatea Galați, clubul la care activa.

Doru Ene s-a stins în noaptea de marți spre miercuri, din cauza unui AVC, după ce în ultima săptămână ar fi acuzat mai multe simptome de răceală, conform spuselor unor apropiați.

Conducerea CSM, Comitetul Director, toți sportivii, antrenorii şi angajații Clubului Sportiv Municipal regretă profund dispariția lui Doru Ene și transmit condoleanțe familiei îndoliate. Doru Ene avea doar 56 de ani și era o persoană energică, iubitor de oameni și de animăluțe, a fost parte din mesajul publicat de CSM Galați, club la care Doru Ene era angajat în funcția de administrator al Patinoarului "Dunărea".

Citit 18156 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Ianuarie 2024 15:29

3 comentarii

  • postat de comunismul
    Vineri, 26 Ianuarie 2024 14:35
    5.13.157.***
    gheorghe cucu a fost rezerva lui tudorel calugaru! in anii 70! la otelul galati!
    0
    3
  • postat de Magu
    Miercuri, 24 Ianuarie 2024 18:17
    95.76.0.***
    Dumnezeu sa-i ierte!
    1
    19
  • postat de saracul
    Miercuri, 24 Ianuarie 2024 15:21
    86.124.201.***
    Dumnezeu sa-i odihneasca in pace .....pacat de tineretea lor
    1
    27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.