Două familii s-au răfuit în stradă din cauza copiilor. Jandarmii au intervenit în forță (VIDEO)

Două familii s-au răfuit în stradă din cauza copiilor. Jandarmii au intervenit în forță (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Intervenție în forță a poliției din Galați după ce două familii s-au luat la ceartă și s-au agresat fizic, în plină stradă. S-a întâmplat marți după-amiază, într-un cartier de la marginea orașului, apelul pe 112 indicându-le polițiștilor de la Secția 5 că patru persoane, doi bărbați și două femei se certau violent.

La fața locului, pe strada Pescărușului, echipajul de poliție, însoțit de jandarmi, a identificat într-adevăr patru persoane, pe care le cunoștea prea bine întrucât nu erau la primul conflict. Animozitățile între familiile respective durează de circa un an și în ciuda intervențiilor și amenzilor repetate pe care le-au aplicat forțele de ordine, spiritele nu s-au calmat. 

”Persoanele au fost identificate, fiind vorba despre membrii a două familii diferite, soți și soții, doi bărbați, cu vârstele de 39, respectiv 36 de ani și de două femei, de 37, respectiv 33 de ani. Fiecare dintre cele patru persoane au fost sancționate contravențional cu amendă de 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Starea conflictuală dintre cele două familii este cunoscută la nivelul unității de poliție de aproximativ un an și au fost luate toate măsurile legale care s-au impus atunci când au fost încălcări ale legii, fiind întreprinse și activități pentru aplanarea acesteia”, a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Conflictul de marți, care ar fi pornit de la o ceartă între copii, care s-ar fi amenințat, nu s-a limitat la amenzi, pe masa polițiștilor ajungând și o plângere penală depusă de una dintre familii. Totodată, oamenii legii au luat act de o serie ce imagini ajunse pe rețelele de socializare și au demarat din oficiu cercetări pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

”Urmează ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările care au condus la acest conflict, persoanele care au participat, precum și gradul de implicare a fiecăruia”, a adăugat reprezentantul Poliției Galați. 

Citit 4028 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Ianuarie 2024 15:51

2 comentarii

  • postat de Răspuns pt mirel
    Miercuri, 24 Ianuarie 2024 23:01
    5.13.212.***
    Mirel, ca să știi și tu... Sunt cel puțin 2 purtători de cuvânt în orice instituție...
    Pentru ca oamenii mai sunt liberi, sau în concediu, sau se mai îmbolnăvesc și cineva trebuie sa tina locul... Dar când ești doar habarnist și scriitor de comentarii, aia e...
    13
    15
  • postat de mirel
    Miercuri, 24 Ianuarie 2024 16:32
    46.97.20.***
    Cati purtatori de cuvant ara IPJ Galati ? "ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați."
    In articolul de luni 22.01 alaltaieri, cu razia din judet ati scris " a precizat cms. șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt a lPJ Galați " ???
    8
    33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.