Femeia ucisă de trenul Galați-Buzău era din Bucureşti

Femeia ucisă de trenul Galați-Buzău era din Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Femeia care a decedat duminică după-amiază, decapitată de tren în gara Barboși, a fost identificată

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției Regionale Poliție Transporturi Galați - Postul de Poliție Transporturi Feroviare Barboși au stabilit, în cursul zilei de luni, că persoana decedată în urma accidentului feroviar din data de 4 februarie 2024 era o femeie în vârstă de 69 de ani, din municipiul București, domiciliată fără forme legale în municipiul Galați.

Reamintim faptul că duminică, 4 februarie, în jurul orei 15.45, un apel la 112 anunța producerea unui accident feroviar în gara Barboși. La scurt timp, la fața locului au ajuns mai multe echipaje SMURD cu medic, pompierii de la ISU Galați și polițiștii.

"Pe data de 4 februarie, la ora 15.43, polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Galați au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la producerea unui eveniment feroviar soldat cu o victimă. Din primele cercetări, a reieșit că trenul R 7366, care circula pe ruta Galați - Buzău, la intrarea în stația CFR Barboși, ar fi surprins și accidentat mortal o femeie. Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă", ne-a comunicat, duminică, comisar șef de poliție Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Polițiștii fac în continuare cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii acestui eveniment şi pentru a stabili dacă a fost accident sau dacă femeia a ales să își pună capăt zilelor.

Citit 3287 ori Ultima modificare Luni, 05 Februarie 2024 16:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.