Magazinul Carrefour de la Potcoava, amendat de Protecția Consumatorilor (FOTO și VIDEO)

Magazinul Carrefour de la Potcoava, amendat de Protecția Consumatorilor (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

În urma unei reclamații, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Galați a verificat magazinul Carrefour Market, aparținând SC Artima SA, din zona Potcoava de Aur. În urma neregulilor constatate, comisarii CJPC Galați au aplicat patru amenzi contravenționale în valoare de 55.000 de lei și trei avertismente, au oprit definitiv de la comercializare produsele alimentare neconforme și au emis propunerea unei decizii de încetare a practicilor comerciale înșelătoare.

Conform CJPC Galați, magazinul folosea vitrine frigorifice neigienizate corespunzător, cu praf și scurgeri de lichid. Nu era respectat regimul de temperatură pentru păstrarea produselor alimentare conform indicațiilor producătorului și nu era respectată nici păstrarea preparatelor culinare la temperatura de 60 de grade.

Comisarii au mai constatat utilizarea practicilor comerciale incorecte, prin înscrierea unor oferte speciale de genul "7+1" (iaurt) sau "mai puțin cu 10%" (bere), care s-au dovedit în realitate incorecte, raportate la prețul produsului unitar.

Citit 3468 ori Ultima modificare Joi, 29 Februarie 2024 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.