Apartament mistuit de flăcări pe strada Regiment 11 Siret (FOTO și VIDEO)

Apartament mistuit de flăcări pe strada Regiment 11 Siret (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Liniștea locuitorilor unui bloc din Galați a fost tulburată, duminică, după ce într-unul din apartamente a izbucnit un incendiu. Pentru că flăcările se manifestau cu violență, iar casa scării era plină de fum, pompierii militari au evacuat 12 persoane din apartamentele aflate în vecinătatea celui cuprins de flăcări, iar alte 12 s-au autoevacuat. Proprietarul apartamentului incendiat a suferit mai multe arsuri și a fost transportat la spital de o ambulanță.

"Incendiul s-a produs la un apartament situat la etajul trei din zece al unui bloc de pe strada Regiment 11 Siret, cu flacără deschisă și degajare de fum pe casa scării. Proprietarul prezintă arsuri la nivelul membrelor superioare și al feţei, fiind preluat de o ambulanţă", ne-a declarat căpitanul Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galați.

După zeci de minute de luptă cu flăcările, militarii au reușit să lichideze incendiul, să evalueze pagubele și să stabilească motivul producerii acestuia. "Au ars bunurile dintr-o cameră și din holul locuinței (mobilier, textile, electrocasnice). Cauza probabilă este un cablu electric defect care a intrat în contact cu materialele combustibile din apropiere", a mai spus Dan Ionașcu.

Detașamentul de Pompieri Galați a acționat cu trei autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și o autoscară de salvare la înălțime.

Citit 6160 ori Ultima modificare Marți, 19 Martie 2024 03:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.