Accident grav în toiul nopții. Cinci persoane au fost rănite după ce s-au răsturnat cu mașina

Accident grav în toiul nopții. Cinci persoane au fost rănite după ce s-au răsturnat cu mașina
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Un accident soldat cu cinci răniți a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, între localitățile Scânteiești și Cuca, evenimentul necesitând mobilizarea a numeroase forțe de intervenție.

Un autoturism în care se aflau cinci persoane și care era condus de o tânără de 20 de ani din Rediu, s-a răsturnat la intersecția dintre DN 24 D și DJ 261 A după ce a lovit un cap de pod. Vehiculul a ieșit de pe carosabil, oprindu-se pe un teren arabil. În urma impactului ocupanții autoturismului au rămas blocați în mașina distrusă. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de salvare și descarcerare. 

”La fața locului, echipajele operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Galaţi au intervenit cu o autospecială de stingere, o descarcerare grea, un echipaj SMURD, o ambulanță şi un echipaj ATPVM”, a transmis cpt. Dan Ionașcu, din cadrul ISU Galați.

Cei cinci răniți, șoferița și patru bărbați, cu traumatisme cranio-faciale și la membre, au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul de Urgență pentru investigații și îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul. 

Citit 3756 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Martie 2024 18:09

1 comentariu

  • postat de Ciocofleandra
    Joi, 21 Martie 2024 15:38
    213.233.114.***
    Și..... care au fost cauzele accidentului?
    Informație neclară.
    Poate bărbații au vrut să abuzeze de șoferiță, poate femeia era drogată, poate capul de pod nu era semnalizat, poate drumul nu era luminat suficient, etc... etc.
    De ce nu oferiți informații complete?
    0
    3

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.