Străzi şi localităţi care vor rămâne fără curent

Străzi şi localităţi care vor rămâne fără curent
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Compania Distribuție Energie Electrică Romania (DEER) - Sucursala Galați continuă și în această săptămână seria lucrărilor la rețelele electrice din cartiere, care duc la întreruperi temporare ale furnizării energiei electrice pentru numeroși consumatori casnici și agenți economici.

Pe site-ul companiei, întreruperile sunt programate în prima parte a zilei, de la orele 8.00 sau 10.00, în funcție de zonă, și au durate anunțate de trei sau cinci ore.

Luni, s-a lucrat, în cea mai mare parte, pe Siderurgiștilor, iar marți, 26 martie, majoritatea lucrărilor au loc pe străzile Gheorghe Doja și Anghel Saligny. Printre consumatorii afectați de întreruperi se numără locatarii blocurilor Sider, Biserica "Sf. Vasile", SC 17 Calorgal, WOW Pizza, Profi City, dar și consumatorii de pe străzile Brândușei, Răzoare și Salcâmului.

Tort marți, se lucrează în zona Bariera Traian, pe străzile Ștefan cel Mare (cimitire, case liziera lac Vânători, Batalionul 300 Infanterie, Decovil Mobexpert și Telekom), Traian (între străzile Zimbrului și Cetățianu Ioan) și Prelungirea Traian (Service Corzah, Black Sea, Turbo Expert, CNADNR - Secția Galați, sediul Universității "Dunărea de Jos").

Întreruperi temporare de curent vor fi și pe aleile Paul Bujor, Poieniței, Luminișului și Anemonelor, pe străzile Cerului, Rășinari, Lăcrămioarei, Tazlău, Tunelului, Crângului și Științei (Casa de Cultură a Studenților).

Nu în ultimul rând, lucrările de marți vor afecta și agenți economici din comunele Frumușița (moara Solonca, atelierul mecanic, zona de la intrare în Ijdileni până la biserică) și Tulucești (zona Podis și depozit de lemne, stațiile de irigații SRPE Șivița și SPA Prut, sondele 20 și 24 Petrom).

Citit 9488 ori Ultima modificare Marți, 26 Martie 2024 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.