EStrada Studio, apariţie spectaculoasă şi show total pe scena talentelor (VIDEO)

EStrada Studio, apariţie spectaculoasă şi show total pe scena talentelor (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

„Vă invit să gustăm din la vie en rose pe o gură de rai!”, a fost prezentarea actorului Pavel Bartoş pentru dansatoarele EStrada Studio din Galaţi, vineri seara la „Românii au talent”. „Prin dans, totul devine roz”, a fost mesajul puternic pe care au vrut să-l transmită prin momentul lor artistic spectaculos. Un mesaj care dezvăluie viziunea lor asupra lumii, o lume în care dansul aduce bucurie, speranță și lumină.

Tocmai de aceea, negrul costumelor pe care le purtau a fost înviorat de rozul aprins al pălăriilor şi mănuşilor roz. Se ştie, rozul este o culoare profund feminină, care transmite speranță și o energie blândă, iubitoare.

Momentul lor artistic a fost o fuziune de stiluri de dans, cu o coregrafie spectaculoasă şi o sincronizare care l-a făcut pe Andi Moisescu de la masa juriului să exclame: „Trebuie să recunosc că avem în faţă o apariţie! Şi momentul acesta a fost foarte frumos. E foarte plăcut când vezi grupuri de dans mari care chiar știu să danseze. E frumos pentru că se creează o poveste. Şi muzica în sine mi s-a părut foarte mişto. De la mine au un DA”.

Mihai Bobonete i-a surprins pe toţi nominalizând câteva dintre stilurile de dans pe care le-au împletit gălăţencele şi a remarcat şi el impecabila sincronizare: „Foarte frumos, mi-a plăcut! Şi v-a ieşit foarte bine sincronul!”.

Cu patru Da-uri din partea fiecărui membru al juriului, EStrada Studio s-a calificat în etapa următoare.

Dorinţa dansatoarelor este să ajungă în finală şi să o şi câştige. Realizatorii „Românii au talent” au ţinut să spună că, înființat în anul 2009 sub îndrumarea artistei şi antrenoarei Andreea Ignat, grupul de dans EStrada Studio a devenit o adevărată familie pentru membrele sale. Fetele, provenind din diferite familii, s-au unit sub umbrela dansului, devenind surori în artă și spirit.

„Încrezătoare în talentul și pasiunea lor, fetele de la Estrada Studio sunt pregătite să cucerească ediția cu numărul 14 Românii au talent. Ele știu cât de mult este apreciat dansul de către publicul telespectator și sunt hotărâte să-și îndeplinească visul”, mai spune Pro Tv.

Citit 1972 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Martie 2024 09:56

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro