Amenințare cu pistolul pentru un loc de parcare la mall

Amenințare cu pistolul pentru un loc de parcare la mall
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Se face anchetă în jurul unui scandal care a avut loc la finele săptămânii trecute între agenții de pază de la centrul comercial Shopping City și un bărbat de 53 de ani, din Galați, care ar fi scos pistolul ca să-și apere soția. 

Altercația ar fi avut loc în miezul zilei, din cauză că soția bărbatului, o femeie de 39 de ani, ar fi parcat mașina pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități. Cum șoferița nu se încadra în categoria persoanelor cu dizabilități, unul dintre agenții de pază de la mall i-ar fi atras atenția să mute mașina. Observația a declanșat un schimb de replici între femeie și angajații firmei de pază, dispută în care, ulterior, ar fi intervenit și soțul. Acesta nu s-ar fi rezumat la schimbul de replici, ci ar fi scos și un pistol cu care l-ar fi amenințat pe agentul cu spirit de observație. Apoi, tot el a sunat la 112 și a cerut ajutorul poliției, un echipaj al Secției 4 deplasându-se la fața locului.

”Bărbatul, de 53 de ani, l-ar fi agresat fizic pe unul dintre agenții de pază, un bărbat de 24 de ani și apoi l-ar fi amenințat cu un pistol pe care l-ar fi avut asupra sa. Pistolul a fost descoperit asupra apelantului și a fost ridicat de către polițiști, iar toate persoanele implicate în acest incident au fost conduse la sediul secției de poliție în vederea continuării cercetărilor, fiind anunțați și polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Galați. S-a stabilit că pistolul face parte din categoria armelor neletale cu proiectil de cauciuc, are calibrul 45 și este deținut legal cu permis de armă tip B”, a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Echipajul de poliție a deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, lovire sau alte violențe, amenințare și port sau folosire fără drept de obiecte periculoase. Bărbatul de 53 de ani a fost inițial reținut pentru 24 de ore, dar după ce procurorii au propus ca acesta să fie arestat preventiv, instanța de judecată a hotărât că arestul la domiciliu este o măsură suficientă, cel puțin pentru următoarele 30 de zile.

Citit 1223 ori Ultima modificare Joi, 04 Aprilie 2024 16:30

4 comentarii

  • postat de Ghe
    Joi, 04 Aprilie 2024 21:44
    5.13.142.***
    Toți neaveniții au pistol... Incredibil! Ar trebui mult mai bine triati toți cei ce au arme.
    0
    7
  • postat de mauriuce
    Joi, 04 Aprilie 2024 17:09
    86.127.209.***
    Saracu' cocalar, n-a facut nimic, s-a enervat un pic, a iesit maimuta din el. Arest direct si nu la domiciliu, sa ii iasa figurile din cap.
    0
    18
  • postat de Gigel
    Joi, 04 Aprilie 2024 14:04
    5.13.212.***
    Giorlaneala. Daca le spuneai ceva o dadeau in drepturi si in respect in timp ce ei nu ofera respect si nici nu respecta alte persoane. Atat se poate in tara asta. Asta in timp ce si lumea aia numita civilizata si la care ne place sa ne raportam, decade.
    0
    22
  • postat de Dorel
    Joi, 04 Aprilie 2024 13:08
    89.121.200.***
    Macar 20 ani sa faca puscarie cocalaru' impreuna cu sotia... intr-o celula cu dizabilitati...
    Firea-ti'ai drk de cocalari...
    0
    34

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro