Ce facem de Serbările Galaţiului

Ce facem de Serbările Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poate o să fie mai rău decât în anii trecuţi, ori poate că, din contră, o să fie cele mai tari Serbări ale Galaţiului din câte au fost. De noi depinde cât de bine ne vom simţi şi distra până miercuri, 1 Decembrie. Ca să nu mai lungim vorba, iată ce ne-au pregătit autorităţile:

Azi, 26 noiembrie

Dacă aveţi chef de alergat, de la ora 10.00 este Crosul Tuturor Vârstelor pe Faleza Superioară a Dunării. Şi dacă n-aveţi chef, tot asta o să cam faceţi pentru că în zonă circulaţia rutieră va fi închisă.

De la ora 17.00 o să vă puteţi da seama că „Şi ei sunt asemenea nouă…”, la spectacolul religios-artistic de binefacere, susţinut, La Teatrul Muzical, în limbaj mimico-gestual, de persoane hipoacuzice de la Şcoala specială „P.P. Neveanu”.

De la ora 19.00, sunteţi invitaţi la „Petrecerea”, spectacol de teatru la Dramatic. Şi pe ultima sută de metri prindeţi „Salonul de toamnă”, expoziţie organizată de cursanţii catedrei de pictură a Centrului Cultural  „Dunărea de Jos”.

Tot începând de pe 26 noiembrie şi până de 1 decembrie avem în oraş Târgul Meşterilor Populari, pe Esplanada Complexului „Potcoava de Aur”.

La deschidere o să fie şi Concert de muzică de promenadă susţinut de Fanfara „Valurile Dunării” şi spectacol folcloric susţinut de Ansamblul Folcloric „Doina Covurluiului”, tot la „Potcoava de Aur”.

Sâmbătă, 27 noiembrie

De la ora 19.30 faceţi o burtă de râs cu Doru Octavian Dumitru. Cum unde? La Teatrul Dramatic „Fani Tardini”.

Duminică, 28  noiembrie

Dacă aveţi chef să ascultaţi Mesajele reprezentanţilor autorităţii locale, veniţi, la ora 17.00, la Muzical. O să prindeţi şi ceremonia de înmânare a titlului „Cetăţean de Onoare al municipiului Galaţi” şi a „Premiilor municipiului Galaţi”, urmată de un recital al Mariei Crăciun. Hai că merită!

De la 18.00 se dă startul la distracţie cu Life on Mars, Puya, DJ Project&Giulia pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor. Cine nu vrea, să se ducă la „Hotelul celor două lumi” la Dramatic.

Pe 28  - 29 noiembrie au loc un concurs de tenis de masă şi un concurs de popice la Sala „Viaduct”.

Luni, 29  noiembrie

De la 10.00 sunteţi invitaţi la Dramatic la o  Expoziţie de icoane  -  Doru Florian Crihană. De la 12.00 aveţi „Confluenţe dunărene”, vernisaj expoziţie de  artă plastică; târg de carte al editurilor din domeniul artistic; concert vocal - instrumental susţinut de elevii Liceului de Artă şi studenţii Facultăţii de Arte, la Universitatea „Dunărea de Jos”.

Şi încheiaţi seara cu folclor: Ansamblul „Doina Covurluiului” şi invitaţii Laura Lavric, Constantin Enceanu, Petrică Stoian, Elena Pădure vor concerta de la 18.00 pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor.

Dacă vă place sportul, tot astăzi sunt programate jocuri de mişcare, competiţie pentru copii cu dizabilităţi  la Sala de atletism  „Dunărea”, concurs de baschet la Sala C. N. „Costache Negri” şi de lupte la Sala de lupte „Ştefan Babin”.

Marţi, 30 noiembrie

De la ora 12.00 e spectacol de muzică, balet şi teatru susţinut de elevii Liceului de Artă Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” la sala de spectacole a liceului. De la 18.00 ştiţi deja, e concert  în aer liber cu Alex Velea, Elena Gheorghe, Smiley, Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers, pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor.

Nu uitaţi, e şi serată de muzică folk la Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi.

Miercuri, 1 decembrie

De la ora 17.00, de Ziua Naţională a României, avem concert cu Costel Busuioc, Balla Sandor, Borsos Edith şi orchestra simfonică a Teatrului Muzical, logic, la Teatrul Muzical.

Vă dorim distracţie pe cinste!

Citit 2217 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.