Focuri de artificii, concerte şi sărmăluţe

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Alex Velea, Elena Gheorghe, Smiley, Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers vor concerta pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor *

Serbările Galaţiului ajung astăzi la apogeu. Nu mai puţin de 85.000 de sărmăluţe vor fi împărţite celor mai nevoiaşi dintre gălăţeni, în zece puncte din oraş printre care: Cantina de Ajutor Social, Fundaţia de Sprijin a Vârstnicilor, Fundaţia Familia, Liceul „Paul Dimo” şi Pedagogic.

Cei mici sunt aşteptaţi la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” de la ora  10,00 la  „Povestea de Crăciun”, jucată de artiştii de la „Gulliver”. De la ora 12.00, este spectacol de muzică, balet şi teatru susţinut de elevii Liceului de Artă „Dimitrie Cuclin”, la sala de spectacole a liceului.

De la 18.00 ştiţi deja, e concert în aer liber cu Alex Velea, Elena Gheorghe, Smiley, Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers, pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor.

Nu uitaţi, e şi serată de muzică folk la Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi. Dar în orice caz, nu rataţi focurile de artificii. După cum am aflat de la viceprimarul Nicuşor Ciumacenco, artificiile vor fi lansate astăzi, la ora 22.00, la Sindicate.

Petrecere frumoasă!

Citit 2051 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.