Cinci răniți într-un impact la benzinăria de la Șendreni

Cinci răniți într-un impact la benzinăria de la Șendreni
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Cinci persoane, printre care și doi copii, au fost rănite, joi după-amiază, după ce două autoturisme s-au ciocnit, cel mai probabil din cauza neacordării de prioritate, în intersecția din dreptul benzinărei de la intrarea în Șendreni.

La fața locului au fost trimise echipaje de la SMURD, Ambulanță și Poliția Rutieră. Răniții au fost consultați la fața locului, medicii constatând că starea lor este în afara oricărui pericol. Cu toate acestea, cei doi minori, de 8 și 12 ani, au fost transportați la Spitalul de Copii din Galați, pentru investigații și îngrijiri medicale. Polițiștii rutieri fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul, deschizând un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 3615 ori Ultima modificare Duminică, 05 Mai 2024 19:07

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Gigel
    Joi, 02 Mai 2024 18:29
    5.13.193.***
    Ce e aia prioritate in trafic? Semnalizarea schimbarii directiei sau mai mult , a benzii? Pretentii. Doar drepturi.
    0
    3

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro