Două copile au nevoie de noi pentru a avea o locuință nouă

Două copile au nevoie de noi pentru a avea o locuință nouă
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

O mamă dintr-o comună gălățeană își plânge soarta, după ce locuința în care își crește singură cei doi copii mici a ars din temelii, lăsând cele trei suflete la voia Domnului. Drama femeii din Tudor Vladimirescu, care s-a văzut nevoită să își ia agoniseala și copilele și să se mute la rude, este cu atât mai mare cu cât fetița cea mică are un an și jumătate, iar cealaltă de cinci ani este suferindă de autism.

Acum cele trei suflete trăiesc din mila vecinilor și din banii pe care mama îi primește din alocația fetelor și ca însoțitor al fetiței bolnave. Așa cum ne-am obișnuit, directorul ANIF Galați, Sorin Adrian Pîrvu, a fost și de această dată impresionat de cele trei suflete și a sărit în ajutorul acestora. „Bunul meu prieten și coleg Iulian Vițel, cel pe care, mai în glumă, mai în serios, îl mai alint și cu apelativul «Ziditorul de fapte bune», mi-a prezentat astăzi, la Tudor Vladimirescu, cazul unei mămici cu două fetițe a căror locuință a ars de curând.

Drama prin care au trecut a fost cu atât mai mare, ținând cont că fetița cea mică are doar un an și jumătate, iar cea mare, în vârstă de cinci ani, suferă de sindrom de spectru autist, necesitând îngrijire specială. În urma vizitei am stabilit că mâna de lucru pentru acoperiș și continuarea lucrărilor le asigurăm noi, punem și primele materiale la bătaie, dar este o listă lungă, iar dacă vreți să oferiți o mână de ajutor familiei, vă așteptăm la restaurant Bel-Ami Galați, joi, 9 mai, începând cu ora 19,00, la cea de-a VIII-a ediție «Seara faptelor bune»”, ne-a spus Adrian Pîrvu, directorul ANIF Galați.

Acesta spune că orice sumă de bani donată în contul Fundației „Fapte Bune Galați”, cont RO25BTRLRONCRT0671229701, va fi folosită exclusiv pentru reconstrucția casei celor trei suflete năpăstuite. ”Orice bănuț ne este de ajutor. Deja am început construcția casei și sper să o terminăm cât mai repede pentru ca micuțele, împreună cu mama lor, să se poată muta cât mai repede în casă nouă”, a explicat Adrian Pîrvu.

Citit 1523 ori Ultima modificare Joi, 09 Mai 2024 16:02

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro