Veniți de dați lumină, în Micro 21! Defecţiune semnalată, încă nerezolvată

Veniți de dați lumină, în Micro 21! Defecţiune semnalată, încă nerezolvată
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Pot să încerc o descriere poetică a imaginii care ilustrează acest articol: o mașină scăldată în razele argintii ale lunii, lângă un stâlp semeț care privește arogant, nemuritor și rece spre depărtări, la poalele unui bloc recent modernizat (sau poate nu), al cărui creștet se ivește timid deasupra copacilor, sub un cer presărat de stele (sau poate că o fi doar praful de pe ecranul laptopului meu).

Însă, de formație, sunt inginer, așa că o să spun pe șleau: e o beznă de-ți bagi degetele în ochi, aşa cum se vede sau mai bine spus nu se vede şi în fotografie!

„Vă scriu pe această cale, poate ne aude și pe noi cineva în Micro 21, pe str. Victor Vâlcovici nr. 21, în zona blocurilor M6, L15, L16, K8, unde iluminatul public nu funcționează de mai bine de o lună din cauza unui deranjament cauzat de cei care fac restructurarea urbană. Am constatat cu stupoare, sunând la numărul de deranjamente iluminat public, că sunt zeci de sesizări și că se știe de problemă, dar se aruncă deranjamentul dintr-o parte în alta. Sper ca, prin intermediul dumneavoastră, să nu ne mai rupem picioarele pe întuneric și să nu mai umblăm cu lanternele ca pe vremea comunismului. Mulțumesc”, ne-a scris, pe adresa de e-mail a redacției, gălățeanul Claudiu Caraman.

Am sunat la dispeceratul companiei Flash Lighting Services, cea care gestionează iluminatul public din municipiul Galați. Pe scurt, răspunsul este același pe care l-a primit și corespondentul nostru: „Este vorba despre un defect de cablu, referitor la care au fost depuse mai multe sesizări începând din data de 20 aprilie. Sesizarea a fost trimisă către colegii noștri, care încearcă să remedieze cât mai repede situația”.

În concluzie, până ce Flash Lighting Services va remedia defecțiunea semnalată, gălățenii din zona respectivă de pe str. Victor Vâlcovici sunt nevoiți să rămână doar cu... poezia. Și cu lanternele!

pnl3
Citit 1586 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2024 18:48

2 comentarii

  • postat de Mihail
    Miercuri, 15 Mai 2024 17:04
    86.120.239.***
    Recent o armata de tarcovnici cu grad înalt au adus lumina de la Ierusalim,lumina venita la comanda,că Dumnezeu ascultă de vrerile celor ortodocși; iată rezolvarea,Quod erat demonstrândum!!!
    0
    0
  • postat de marr
    Marți, 14 Mai 2024 22:52
    86.124.201.***
    "de formație, sunt inginer, așa că o să spun pe șleau: e o beznă de-ți bagi degetele în ochi, ..." - am ras bine la fraza asta :)
    Pana se gaseste cablul/rezolva problema , intr-un spirit de gluma , pot spune ca niste Artificii ramase de la Revelion ,ar fi numa' bune !
    5
    12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro